Cordially Invited en wat ik er van vond!

Zoals jullie weten wil ik dit jaar 10 boeken uitlezen, ik ben vastberaden begonnen en boek 1 is inmiddels uit! Cordially Invited van Zoe Sugg. Wat ik hier van vond? Dat vertel ik je vandaag.

Het gaat om het boek van Zoe Sugg, AKA Zoella. Cordially Invited is de gids voor het geven van feestjes, seizoens gebonden kooksels (is dit überhaupt een woord?) en baksels. Daarnaast staan er ook leuke dingen in om in die seizoen te doen en verteld Zoe iets over wat zij het liefste doet en hoe.

Het boek waarbij we online het maak proces konden volgen. In eerste instantie wou ik hem niet kopen, maar uit eindelijk heb ik toch besloten hem wel te kopen, met name om het kerst gedeelte! (Yep, zo addicted ben ik met kerst) Inmiddels heb ik het boek uit en kan ik een ongezouten review vertellen!

Eerlijk..
Ik vond het een heerlijk boek, ik heb altijd genoten van Zoe haar blogs en vlogs. Ik was dus heel nieuwsgierig wat ik hier van ging vinden. Het boek is makkelijk opgedeeld in de 4 seizoen lente, zomer, herfst en winter. Daarnaast is er super veel beeldmateriaal bij wat het alleen maar fijner maakt! Ik vind beeld in een boek altijd van toegevoegde waarde, puur omdat je zeker bij zo’n boek dan ook echt kan zien hoe dingen gemaakt zijn.

” Cordially Invited is een heerlijk after work leesboek!”

Het boek leest makkelijk weg, heeft geen mega lappen tekst en is super duidelijk in uitleggen. De foto’s zijn heerlijk en doen me er aan denken dat ik meer foto’s moet maken met de mensen om mij heen. Als je een heel diepzinnig boek zoekt is dit niets voor jou, het is namelijk lekker luchtig en geen zware stof. Na een werkdag vond ik dit heel gemakkelijk weglezen!

Of ik het een aanrader vind? Zeker! Het is een leuk boek, er staan super veel tips in en is heerlijk geschreven!
Heb jij dit boek al gelezen?

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.