Health

Consequent ziekig zijn, wanneer houd het op?

De afgelopen 2 maanden kwakkel ik enorm met ziek zijn. Eerst dacht ik, ik krijg de griep. Het lastige van deze situatie is, dat die echte griep eigenlijk totaal niet kwam. Ik bleef kwakkelen en een beetje ziekig zijn. Ik werd er enorm moe van.. Well things turned!

Inmiddels heb ik een vermoeden waar het van komt en ik ga je vertellen hoe het mogelijk is dat ik zolang al kwakkel met mijn gezondheid.

Mijn auto.
Mijn auto, die ik een 10 maanden geleden onverwachts moest kopen. Die fijne, stoere en toffe auto heeft namelijk laatste maanden met de koude weerswisselingen een slechte periode. Inmiddels is mijn lieve Seat naar de auto dokter geweest. En daar kwam een stomme diagnose uit voort. Eentje die er nu wel voor zorgt dat er enigszins verklaringen komen voor mijn ziek zijn namelijk.
Mijn auto zijn radiator is namelijk lek. Dit betekend dat hij consequent koelvloeistof lekt en dat verspreid wordt door mijn kachel in mijn auto.

“Het ziekig zijn, verklaard nu zoveel!”


Koelvloeistof.

Ik moet eerlijk bekennen dat toen ik het hoorde, er bij mij niet gelijk een lampje ging branden. Maar ik ben toen wel wat research gaan doen. Want wat doet de lucht van koelvloeistof met je lichaam?
Bij het inademen van koelvloeistof lucht, kan het je luchtpijpen irriteren. Het kan er voor zorgen dat je bewusteloos raakt. Dat laatste is niet gebeurd. Ik voelde me alleen erg zwak, veel keelpijn, neuspijn en daardoor hoofdpijn. Het is best makkelijk te verklaren inmiddels dat de reden dat ik zo aan het kwakkelen ben, mijn auto is!

En nu?
Nu word mijn auto gefixt. Daar mag ik op dit moment niet in rijden. Gelukkig hebben Falco en ik twee auto’s waardoor er niet gelijk stress ontstaat. Voor mijn eigen gezondheid probeer ik de komende week elke dag even een goed uur naar buiten te gaan. Frisse lucht zal vast wonderen doen! 🙂

Meer wou ik ook niet kwijt vandaag! Pas goed op jezelf en maak eens een wandeling buiten! 🙂 Geniet van alles om ons heen!

xx Froukk

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.