Christmas

Christmas stocking – Een leuke gevulde kerstsok!

Dit jaar kocht ik kerstsokken. Normaal is dat iets wat de kerstman vult op kerst avond. Wij zijn niet thuis op kerst avond dus onze sok wordt gevuld vanaf start december. Deze avond gaan we hem openen als aftrap voor de vakantie. Wat er in zit? Dat lees je hier! Oh en Falco? wil jij dit artikel niet aanklikken? er zitten spoilers in 🙂

De kerst sok, een leuke trend die overvliegt vanuit Amerika. Normaliter open je deze sok op kerst avond, maar aangezien wij al kerst vieren bij mijn schoonfamilie op kerst avond. Hebben Falco en ik besloten het op de laatste vrijdag voor de vakantie te doen! Ik heb de sok cadeautjes in 3 categorieën verdeeld, zo wist ik gelijk of ik aan alles gedacht had.

Something fun
Uiteraard zit er iets in wat plezier brengt, in ons geval zit er iets knutselbaars in. Ik kwam dit tegen en vond het zo leuk! Nu maar hopen dat Falco dat ook vindt, geen idee of hij dat wel wil doen namelijk. Wat je er nog meer in zou kunnen doen: Een spel, een puzzel oid.

Something nice
Er zit in beide sokken iets  waar we wat aan hebben. Ik kan je alvast verklappen dat er een gezichtsmasker in zit. Wat er nog meer in zou kunnen? Sokken, handschoenen, muts, een drinkfles etc.

“Christmas stockings vullen is leuk!”

Something delicious
Er zit sowieso iets in wat we kunnen snacken, in ons geval zelfs 2 dingen! Lang leve de big bazar, aangezien daar van die mega candy canes te koop waren voor nog geen €2,00. Uiteraard zit er ook iets in van chocolade, anders zou de sok wel erg saai zijn. Wat er nog meer in kan: Zakjes chocomelk, mini marshmallows voor de chocomelk, kerst koekjes en eigenlijk alles wat klein is en eetbaar.

Nu ben ik wel nieuwsgierig, doen jullie ook kerstsokken? En zo ja, wat moet er perse in zitten?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.