Christmas

☃ Kerstavond – Nieuwe traditie?

Vandaag is het startschot van kerst, het is vanavond namelijk kerst avond! 🙂 En ik ben een grote fan van kersttradities en dit jaar is het tijd voor een nieuwe! Want dit jaar is kerstavond al een hele sfeervolle happening!

Wie wat waar?

Sinds dit jaar hebben (zoals bekend) Falco en ik natuurlijk een relatie en dat betekend dat je automatisch een hele familie en gesplitste kerstdagen er bij krijgt! Gratis en voor niets! Die gesplitste kerstdagen gaven mij in het begin nogal stress. Aangezien onze huisjes nogal ver van elkaar vandaan liggen en ik het met kerst niet zag gebeuren om heen en weer te rijden. Maar deze familie viert het op kerst avond! Wat een win!

Planning van de avond!

We beginnen eerst met een verjaardags feestje van mijn schoonzus en mij! Maar daarna gaat het feest los barsten! We beginnen met de kleintjes, er zijn 5 ukkies van de familie (falco heeft 3 zussen). Die krijgen de cadeautjes onder de boom, elk gezin heeft cadeautjes voor de 5 ukkies gekocht. Dat zijn dus 5 gezinnen en waarschijnlijk heel veel cadeautjes! Daarna gaan we heerlijk gourmetten met elkaar! Lekker en daar heb ik nu al zin in! Ik houd me met kerst aan geen een dieet of wat dan ook. Dat afvallen komt later wel weer! Na het gourmetten gaan de jongste ukkies op bed en word het tijd voor de volwassenen cadeautjes! Surprise of/en gedicht dat verschilt per persoon. Falco en ik hebben het rustig gehouden en alleen maar gedichtje geschreven. Geen zin in ingewikkelde surprises in ieder geval!

En verder kerstavond?

Verder heb ik geen idee, ik weet dat sommigen echt een mega surprise zullen hebben. Dan voel ik me vaak wel schuldig, want zo creatief ben helemaal niet! Maar aan de andere kant telt mijn gedicht 4 kantjes en dat is natuurlijk een beetje mega vergeleken met de standaard gedichtjes! Dus ach, ik ben hier ook wel weer content mee!

Vieren jullie kerst avond?

Merry Xmas
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.