Christmas

☃ Christmas Card Swap – Doe jij mee?

Vandaag is het weer tijd om onze Christmas Card Swap online te gooien! 🙂

Deze swap staat volledig in het teken van kerst (Verrassend!) Over het internet vind je van alles voor kerst, Een cadeau swap, video’s en blogs. Maar nergens kon ik een kaarten swap vinden, die was er gewoon niet!
Kerst is een tijd van liefde en om elkaar geven, maar vooral van het liefde delen. Vroeger was het normaal dat je met kerst vele kaartjes verstuurde. Elk kaartje aan een persoon die je kende. Zo’n kaartje was een mini gebaartje van liefde.

Tegenwoordig gaat veel digitaal en zo ook het versturen van een kaartje. Je krijgt regelmatig appjes, mailtjes en E-cards met fijne kerstdagen. Die echte briefkaarten zijn niet meer echt in voor mijn gevoel en dat terwijl ik juist heel graag kaartjes ontvang met kerst! Omdat ik vind dat we de oude traditie instant moeten houden, heb ik deze swap bedacht, vandaar: Christmas Card Swap.

Wat houd het nou precies in?

Dit houd in dat als je je opgeeft, je een kaartje stuurt naar 3 onbekenden. Zo simpel is het. Je schrijft je in en ik zorg dat alle mensen die zich ingeschreven hebben iemand anders zijn gegevens krijgen. Het kaartje mag gekocht of zelfgemaakt zijn en zo duur of goedkoop als jij dit wil. Zelf zul je ook een kaartje krijgen van een onbekende en zo kunnen we iedereen blij maken met een lief leuk kaartje. Bij je opgave mag je 10 steekwoorden(max) die bij jou passen. Zo kan iemand het kaartje wat persoonlijker maken en er wat leuks mee verzinnen.

Ik heb me opgegeven en nu?

Allereerst super leuk dat je meedoet! YES! Let’s make this epic! Nu zal je even moeten wachten. Op 1 december stopt de inschrijving.  Ik zorg dat er dan op 6 december alle deelnemers hun mailtje krijgen met de belangrijke info van je onbekende christmas card swap. Het advies is om de kerstkaarten een week voor kerst te versturen.
Dus zo rond de 18e van december, hierdoor heb je van 6 tot 18 december om je kaart(en) te versturen.

Mag ik een kaart via internet versturen?

Als je dat echt wilt, zal ik je niet tegenhouden. Maar het is leuker als je er echt moeite voor doet, hiermee bedoel ik dat je naar een winkel gaat of zelf gaat knutselen!

Waar kan ik mij opgeven?

Opgave kan op de volgende pagina: Inschrijfpagina Christmas Card Swap

Ik doe zelf natuurlijk ook mee en zou het leuk vinden als jij ook mee doet!! Schrijf je snel in! 🙂

xmas greets, Froukk

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.