Christmas

Cadeautjes onder de boom?!

Cadeautjes onder de boom, er heerst een groot taboe over. Toch doen Falco en ik weer cadeautjes dit jaar en aangezien ik het zo leuk vind, wil ik jullie hier meer over vertellen!

Budget
Dit jaar hebben we besloten om een soort van budget te hebben, hierdoor houden we onze uitgaven een beetje in bedwang! Dit jaar leek het ons een eerlijk bedrag om maximaal €100,00 uit te geven voor elkaar.
Uiteraard is het niet heel erg als we er een beetje over heen gaan, maar het streven is om niet veel meer dan dat uit te geven.

Inpakpapier
Ik ben een sucker voor mooie matchende cadeautjes. Dus de zoektocht dit jaar naar het juiste papier was al vroeg begonnen. Ik had vrij snel het perfecte inpakpapier, maar dat was uiteraard niet in Nederland te verkrijgen. Super stom, want het inpakpapier in Nederland is echt verschrikkelijk! Maar naar lang zoeken vond ik leuk inpak papier! Klik hier,  voor een toffe link!

Cadeautjes kopen
€ 100,00 voor 5 cadeau’s maakt ongeveer €20 per cadeau. Dat moet te doen zijn, ik hield de laatste weken al een lijstje bij waarop ik Falco zijn wensen schreef. Toch, nu ik dit artikel aan het schrijven ben, moet ik nog 1 cadeautje voor Falco kopen. Lastig, want ik weet niet zo goed wat ik nu nog voor Falco moet kopen. Hij wil niets hebben, alleen maar praktische dingen of eten.. Niet echt behulpzaam..

” Cadeautjes zijn best moeilijk! “

Cadeau ideeën?
Waar haal ik dan nu mijn inspiratie vandaan? Websites! Ga maar eens googlen naar Christmas present idea’s. Hier kun je super veel inspiratie uit halen namelijk. Maar ik vis ook wel veel bij falco, niet exact zeggen, maar meer zo van: Oh wat vindt je daar van?

Dat was het voor vandaag, wat doen jullie onder de boom? Hebben jullie cadeautjes? Of doen jullie er niet aan?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.