Intentions,  Personal

Byebye 2020, Hello 2021

Zo, dat was er weer eentje, weer een jaartje voorbij. En hij ging voor mijn gevoel net zo snel als andere jaren. Toch was dit jaar een bijzonder jaar waarin er zoveel gebeurd is waar ik elk jaar toch even bij stil sta.

Hoewel ik een heel verhaal kan houden, weet ik dat ik het meeste ook wel al getypt heb in mijn verjaardagsblog van 2 weken terug. Daarom wil ik wel even dankbaar zijn voor een aantal dingen/mensen en specifieke situaties van dit jaar.

Mijn vrienden;
Rinette, Joy, Iris, Melissa, Carmen, Anouk, Jorn, Kevin (en Falco uiteraard). Jullie hebben mij dit jaar echt een familie gegeven en ik waardeer jullie steeds meer en meer. We hebben heel wat dingen mee gemaakt maar de highlights vind ik onze “thema” avonden wel! Dit was zo leuk om met jullie samen te kunnen doen.

Annemieke, Kira, Lillian;
Bedankt voor jullie ondersteuning, voor het waarde geven aan mensen en vooral voor jullie on uitputbare energie wanneer ik die even niet had. 
Ik ben blij dat ik dit jaar naast jullie mocht staan en samen met jullie vele uitdagingen in corona tijd kon aan gaan. G&A zal altijd een plekje in mijn hart behouden

Monique;
Ik ben dankbaar dat ik jou collega ben geworden. Ik voel me welkom en gewaardeerd en durf steeds meer mijzelf te zijn. Ik kan zo intens veel van je leren, mij verder ontwikkelen en daardoor ben ik echt wel trots op waar ik nu sta. Dankjewel.

Maartje;
Mijn voedingscoach waar ik dit jaar mee gestart ben, ik ben je enorm dankbaar dat je mij uit een diepte punt hebt kunnen slepen. Dit was voor mij niet een gemakkelijk jaar maar samen hebben we elke heuvel opgerend en overwonnen. Ik weet 100% dat ik dit niet zonder jou had kunnen doen.

Jiske;
Mijn pshycoloog/mental coach, geef haar een naam en een titel. Maar dankzij Jiske leer ik weer omgaan met mijn eigen standaarden en situaties die ik lastig vind. Hoewel ik altijd af heb geweerd dat ik iemand nodig had, ben ik nu erg blij dat ik haar wel heb.

Mijn familie;
We hebben dit jaar misschien meer ziekenhuizen van binnen gezien dan pretparken. Maar het heeft ons wel weer laten zien dat we een sterk team zijn met zijn allen. We kunnen elk obstakel aan, hoe zwaar hij ons ook uitdaagt.

Mensen, we weten niet wat 2021 gaat brengen, maar wat we wel in 2020 hebben geleerd is dat je kleine cirkeltje mensen die om je heen staan een zeer belangrijk cirkeltje is. Houdt ze close en pas goed op ze, je hebt ze soms meer nodig dan je ooit gedacht had! 

Tot snel, xx
Froukje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.