Personal

Een brief aan mijn 16-jarige ik..

Lieve Froukje, Vandaag schrijf ik een brief aan jou. Je bent 16 jaar en ik wil toch even met je terugkijken op deze tijd.. – Je zult bij het lezen van deze zin je wel afvragen wat hier gaat komen?! Vandaag schrijf ik een brief aan mijn 16 jarige ik. Dat is zo’n 8 jaar alweer geleden! Nieuwsgierig wat ik mezelf te vertellen heb? Lees dan gauw verder!

Lieve Froukje,
Vandaag schrijf ik een brief aan jou. Je bent 16 jaar en ik wil toch even met je terugkijken op deze tijd.. Aller eerst zal ik je even vertellen dat ik op dit moment 24 jaar ben, het is het jaar 2017 en de zon schijnt heerlijk! Ik zit lekker in mijn eigen huisje waar jij op dit moment nog niet aan moet denken.
Nee lieverd, jij bent vooral bezig met turnen en school. Het is je leven, je alles en je zou niet weten wat je er zonder moet.

Turnen

Nou meissie, ik kan je vertellen dat dat turnen toch gaat veranderen. Over een paar jaar kan je ernstig geblesseerd raken op deze manier. Denk er om dat je goed slaapt en je knieën erg sterk houd! Geloof me, inmiddels 2 operaties verder is er nog steeds pijn 😉 Dus please, wees niet zo stront eigenwijs en luister naar de mensen die je proberen te remmen! Het is voor je eigen best wil!

Over een paar jaar zul jij klaar zijn met het CIOS en een baan krijgen net als een huisje. Je mag niet klagen het is een luxe. Maar blijf streng tegen jezelf. Mensen zullen je op vele vlakken klein proberen te maken.. Jij bent sterker dan dat! Vrienden zullen je verlaten om vage redenen, maar je zult ook veel mensen leren kennen.

Liefdes leven

Je hebt verschijnende vriendjes inmiddels gehad. Geloof me ze waren het allemaal niet. Blijf altijd dicht bij jezelf staan en geef jezelf veel eigen space in een relatie. Ik kan je vertellen dat het anders niet werkt!
Je bent best wel op jezelf in vele situatie’s iets wat absoluut niet erg is.. Maar jezelf helemaal 100% over te leveren aan een man is niet handig! Zolang je je eigen “vrije tijd” enzo hebt dan komt het goed!

Ook kan ik je vertellen dat je op den duur toch echt verliefd word. En dan niet een beetje maar enorm 😉 met vlinders en alles er bij 🙂 Hier weet ik zelf verder ook nog niet zoveel over, aangezien het vrij recent is. Maar geloof me! Je word er enorm gelukkig van! 🙂

De rest van je leven..

Je zit nu nog lekker rustig in je onbezorgde leventje, Geloof me als ik zeg dat de komende 8 jaar een harde leerschool zullen worden. Het is zwaar, intens zwaar. Je zult er uit komen! Dat durf ik ook te zeggen 🙂 Je bent een geweldig mens en hebt gouden vrienden!  Heit en mem zijn nog gezond en met Hindrik en Bertus gaat het ook super goed! Je mag tevreden zijn en je vooral niet te druk maken 🙂

Succes de komende jaren! Je doet het super en wees af en toe een beetje meer tevreden met wat je behaald hebt! Je bent geweldig! 

xxx Jezelf <3

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.