Christmas

Boyfriend advent! (DIY)

Voorgaande jaren kochten mijn vrienden leuke kleine cadeautjes voor mij, maar dit jaar had ik daar geen zin in. Nee, dit jaar maak ik een advent kalender voor Falco! Hij begint vandaag en ik neem jullie mee, in hoe ik deze bedacht en gemaakt heb!

Aller eerst begon het met een lijst met ideeën maken, Dat was toch nog niet zo makkelijk. Want Falco beweert altijd dat hij niets hoeft.  Toch ben ik gaande weg 24 cadeautjes gaan opschrijven. Een aantal cadeautjes heb ik in oktober al in wish besteld. Zo wist ik dat het ruim voldoende op tijd zou zijn. Een aantal dingen heb ik onlangs gekocht. maar nog wel ruim voor sinterklaas in Nederland was. Dan is alles toch iets goedkoper!

Op Wish had ik ook kleine zakjes gekocht. Helaas bleek dat ze iets groter waren maar ook dat maakt het wel weer origineel!
Ik kon me namelijk een vlogmas van Zoella herinneren waarbij ze alle cadeautjes verstopt had rondom in het huis. Doormiddel van een raadsel moest Alfie het dan vinden. Het was zo’n leuk concept, dat ik besloot dit ook te doen.

Mocht je dit volgend jaar of nu nog snel willen maken, hier volgt een stappen plan!

Benodigheden:
– Karton voor 24 kaartjes
– 24 Envelopjes
– 24 cadeautjes
– Inpakpapier

Stappenplan:

    • Het karton snijd je in 24 langwerpige rechthoeken, ik gebruikte een snij apparaat en zo zorgde ik ervoor dat de rechthoeken even groot waren. Daarna Vouw je alle rechthoeken dubbel en nummer je ze van 1 tot en met 24!
    • Verzin verstop plekken om alle 24 cadeautjes te verstoppen, zodra je een verstoppen hebt gevonden, kun je inprincipe een raadsel ervoor verzinnen en opschrijven.
    • Als de raadsels klaar zijn, dan kun je de raadsels in een envelop doen. Deze kun je alvast ophangen/in een mand doen zodat je vriend alvast nieuwsgierig kan worden

” Een advent is nog leuker als je hem helemaal zelf maakt!”

  • Nu moet je opzoek gaan naar de cadeautjes, begin hier vroeg genoeg mee, zo heb je alle tijd, en kom je niet in tijdsnood!
  • Eigenlijk is het vanaf deze stap heel makkelijk. Houd duidelijk een lijstje bij, hier schrijf je op welk cadeautje welke dag is, of er al een kaartje geschreven is en of het ingepakt en verstopt is.

Ben jij al nieuwsgierig wat Falco in zijn advent kalender heeft zitten? Kijk dan vanaf morgen naar Vlogmas!

Merry X-mas,
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.