Updates

Blunder: Ik sloot mezelf buiten..

Vandaag gaan we het even over de blunder van de eeuw hebben. Want ja mensen, ik sloot mezelf afgelopen weekend namelijk buiten. En dat deed me toch wat realiseren..

Want, hoe raar is het als je niets hebt. Ik had namelijk voor 3 kwartier, geen fiets, auto of iets dergelijks ter beschikking, maar ook geen telefoon, eten of drinken. Het is super raar eigenlijk als je even niets meer hebt. Je bent al je contacten kwijt, kan niemand contacten en bent eigenlijk wat afgesloten van de “online wereld”.

Zoals je gisteren kon lezen in dit artikel: klik hier! Ben ik soms wel klaar met social media. Dus eigenlijk vond ik het ook wel even prima. Ik kon bij mijn buurvrouw terecht terwijl ik moest wachten op mijn ouders die met een reserve sleutel kwamen. We konden gezellig kletsen en eigenlijk vond ik het helemaal niet zo erg dat ik niet thuis was, niet online was etc.

Wel zet het je aan het denken, want dit is oprecht de eerste keer dat ik me heb buitengesloten. Wat nu als je geen mogelijkheid hebt tot die reserve sleutel.  Hoe kom je dan binnen. Sloten laten vervangen is een duur grapje en dat was voor mij wel een nadenkertje dat ik zoiets had. Hmmm Hoe ga ik dat in de toekomst voorkomen dat ik moet wachten op mijn ouders.

” Ik ben opzoek naar sleutelverstop ideeen, ter voorkoming van nog zo’n blunder!”

Ja echt waar, ik zal de komende tijd pinterest eens even afstruinen, want er zijn voldoende mogelijkheden die er voor zorgen dat je een reserve sleutel aan huis kunt hebben. Iets wat me toch wel een fijne optie lijkt mits deze goed verstopt is. Want ja, inbrekers heb ik ook niet echt zin in.

Hebben jullie een verstopplek voor een huissleutel? Zo ja, wat is jullie verstopplek? Deel hem hier beneden en misschien help je mij wel enorm!

xx Froukk

Eén reactie

  • Rosita

    Mijn schoonmoeder heeft een sleutel en mijn eigen moeder ook. Dat is het eigenlijk wel. Een reservesleutel buitenshuis verstoppen vind ik persoonlijk geen prettig idee. Dan liever bij buren, die ik ken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.