Personal

Bloggen is een uitdaging op dit moment.

Wanneer moet ik schrijven? Wanneer heb ik puf? Het is even puzzelen, maar ik zoek me suf. <- Mijn huidige hersenen op dit moment. Want ja, mensen ik vindt het bloggen heerlijk en heb genoeg ideeën. Maar het is wel een uitdaging op dit moment.

Het maandag en woensdag artikel lukken vrij goed. Die kan ik namelijk op zondag en dinsdag schrijven. Maar de vrijdag en zondag zijn een grotere uitdaging. Zo schrijf ik dit artikel op vrijdag ochtend om 07.02. Een beetje een rare tijd voor mij om te bloggen. Ik wou het namelijk gisteren doen, maar toen had ik geen puf meer.

Ik moet dus echt opzoek naar mijn ritme. Opstaan om 07.00 werkt prima, het is al licht dus dat maakt me niet zoveel uit. Op bed om 23.30 lukt ook goed. Ik maak dus zelfs nog nachten van minimaal 7,5 uur! Dat is winst.

Ik moet alleen op mijn “vrije” dagen, meer dan 1 artikel schrijven.

En dat is tot nu toe een dingetje geweest. Er moet namelijk voor de club ook veel gebeuren. Zo ben ik nu ook dingen aan het printen en uitschrijven. Om te zorgen dat alles in de trainingen wel blijft lopen. Gelukkig is Falco heel erg behulpzaam en zorgt hij ervoor dat het huis en boodschappen geregeld worden. Zo hoef ik niet meer op mijn vrije dag met dat soort dingen bezig.

” Sorry, als bloggen niet helemaal lukt”

Mocht je me nu missen met een blog in de week, dan weet je dus nu dat ik er even niet aan toe gekomen ben. Sorry, Ik had dan even wat minder tijd als normaal. Ik probeer de komende tijd even goed vooruit te werken, maar mocht het nu echt niet lukken. Dan heb ik bij deze sorry gezegd!

Hoe balanceer jij alles door de week heen? Wat is je geheim?

xx Froukk

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.