Lifestyle

Blogdoelen 2018, wat wil ik graag bereiken dit jaar?

Ook dit jaar stel ik mezelf weer een aantal doelen. Dat helpt je gewoon weg enorm om alles draaiende te houden!
Vandaag deel ik met jullie mijn blogdoelen voor het komende jaar. Morgen zijn de persoonlijke doelen aan de beurt. Maar nu eerst maar blog gerelateerd! Are you ready?

Followers

Volgers, iets wat het afgelopen jaar in 2017 behoorlijk gestegen is. Toch wil ik hier ook doelen gaan zetten. Hoe lastig en hoe makkelijk het ook is. Op youtube 250 volgers halen, het is natuurlijk afhankelijk van mijn content. Hier praat ik straks nog over! Op facebook zou ik mijn aantal graag willen verdubbelen. Dat betekend dat ik rond de 800/900 volgers moet hebben. Voor Instagram  ga ik mijn doel wel iets hoger zetten. Ik merk dat het aantal likes daar meer groeit. Op instagram wil ik volgend jaar minimaal 1500 volgers hebben! En de laatste van alle online social media vlakken, twitter mijn twitter is super snel gegaan dit jaar, omdat ik wat leuke ideetjes heb, ga ik hoog inzetten en wil ik de 1000 volgers behalen online! Ik heb een vrij duidelijk social media plan op gesteld, hiermee moet het mogelijk zijn!

Wekelijkse content

Ik gooi mijn hele blog deels weer overhoop, alweer? Ja, maar in mijn hoofd moet het anders! Zo ga ik van de 7 dagen content terug naar 5 dagen content. Maandag tot en met vrijdag zullen er artikelen online komen. In het weekend zal er iets op instagram online komen en blog promotie plaats vinden. Ik hoop hierdoor rust te creëren en de kwaliteit van mijn blogs omhoog te kunnen gooien!

De inhoud van de content zal als volgt zijn: Personal, Health, Lifestyle en overig. Het is mijn doel is om op maandag, dinsdag en woensdag Health gerelateerd te uploaden en op donderdag en vrijdag personal en lifestyle. Een beetje zoals het nu is. Mocht het in de toekomst weer ultiem easy worden dan ga ik ook weer op zaterdag en zondag content online uitbrengen. Maar voor nu eerst rust!

Youtube, zal ik ergens de komende week gaan brainstormen over mijn content. Ik ben niet helemaal zeker welke kant ik op wil. Dit laat ik nu nog even tussen beide!

Acties

En ook dit jaar wil ik meerdere malen een leuke winactie houden. Ik vind het super leuk om mensen blij te mogen maken, hopelijk lukt het mij om dit jaar wat meer dan afgelopen jaar. Maar het is zeker een groots plan!
Ik ga sowieso weer mee doen met vlogmas dit jaar! Ik vond het super leuk en ga kijken of ik een intro kan laten maken of zelf maken!
Christmas Card Swap ging afgelopen jaar niet heel vlekkeloos, of het nu door de post kwam of door deelnemers. Ik moet dit nog even overwegen of ik het nog een keer wil doen of niet. Of dat ik het een andere vorm ga geven.

Overige blogdoelen

Ik ben heel druk bezig geweest om het digitaal ontwikkelen van mijn blog. Er zijn grote stappen gemaakt en dit jaar wil ik deze toch wel in actie gaan brengen. Ik moet nog 2 cursussen afronden en dat wil ik dit jaar gaan doen. Daarnaast wil ik een cursus Nederlands gaan doen. Om te zorgen dat alles nog beter wordt!

Ben jij klaar voor het jaar 2018? Wat is jou werk gerelateerde doel?

xx
Froukk

3 reacties

 • Kaat Krabbelt

  Je hebt alles duidelijk voor ogen en het gaat je vast lukken!
  Afgelopen jaar begonnen met een blog en na de eerste voorzichtige stappen wil ik nu doorpakken. Frequenter is het doel.

  Ik heb iemand nodig die mn site de uitstraling gaat geven die ik wil. Ik ben lerende op allerlei gebieden alleen het ontbreekt me soms aan energie.

  Afgelopen jaar van 100 naar 300 volgers gegaan. Verdubbelen zou geweldig zijn.
  Verder hoop ik veel te leren van blogs van andere…..dus meer lezen.

  Kortom genoeg te wensen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.