Intentions

Blog op de schop. Reflecteren en doorgaan!

Eens per half jaar, is het verstandig om te reflecteren en terug te kijken op je blog. Een tijdje terug deed ik dit al en toch gaat er alsnog iets veranderen. Wat er gaat veranderen en waarom ik dit doe? Dat lees je allemaal in dit artikel vandaag. En don’t worry! Het valt best mee, het zijn gewoon kleine aanpassingen! 🙂

In het artikel van dik 2 maanden geleden alweer reflecteerde ik vooral op mijn blog doelen. Vandaag ga ik daar niet op in. Die gaan namelijk best wel heel goed! (I know, ik ga het er niet verder over hebben!)

Vandaag gaan we het over het uploadschema.

Ohneee? Gaat het ernstig veranderen?

Nee hoor, integendeel, mijn blog komt steeds meer dichterbij het doel staan wat ik er graag mee wil bereiken.
Op dit moment is mijn upload schema als volgt:

Maandag: Weekview
Dinsdag: Sport
Woensdag: Sport
Donderdag: Random
Vrijdag: Persoonlijk
Zaterdag: Travel
Zondag: Sunday Summary

Ik heb besloten het over de kop te gooien. Ik wil groeien en dan moet je eerlijk tegen jezelf zijn. Dus vanaf September gaat het roer om! Dit betekend niet dat mijn blogs op andere tijden online komen. Nee 07.00 Blijft gewoon staan! Mijn Upload schema zal wel anders worden! Ben je al nieuwsgierig? Hier komt ie:

Maandag: Weekview
Dinsdag: Sport
Woensdag: Sport
Donderdag: Sport
Vrijdag: Persoonlijk
Zaterdag: Travel
Zondag: Travel

Waarom dit uploadschema?

Ik merkte dat ik de donderdag en zondag geen voldoening uit haalde. Ik had geen zin om te schrijven. Dit zorgde voor een kleine motivatie dip, maar in Rome viel het allemaal op zijn plaats! Heel fijn om dan van jezelf de bevestiging te hebben; “Deze richting moet ik op gaan!”. Dat werkt voor mij heel fijn.
Naast dat ik er weinig tot geen voldoening uit haalde merkte ik in mijn statistieken dat de turn en travel artikelen toch het beste worden gelezen! 🙂 Dit was voor mij de bevestiging, ik ben goed op weg!

Dit artikel is dus puur om je te updaten en dat je weet wat vanaf nu de planning zal zijn!

Wat zou jij graag willen zien op mijn blog? Laat het weten in de reacties!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.