Personal

Birthday ~ Note to me, Note to self

Happy birthday to you, in de wei staat een koe. Er is er een jarig, Hoera Hoera.
Ja mensen, Je leest het goed. Ik ben jarig! en inmiddels mag ik 24 winters tellen in mijn leven!
Mijn eerste verjaardag op mijn blog, iets wat ik graag met jullie wil delen. En dat delen doe ik vandaag op een bijzondere manier. Ik heb 4 vrienden gevonden die een klein (of groot) dingetje over mijn afgelopen 23e jaar willen vertellen. Daarna ga ik mezelf ook nog even wat vertellen.

Word jij nu al nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

Karin

Lieve Froukje,
Je hebt op zijn zachtst gezegd een bewogen jaar achter de rug. Ik kan me voorstellen dat je met gemixte gevoelens terugkijkt. Ik heb je in je zwakke momenten eigenlijk pas echt leren kennen, en ik geloof dat je in de loop van het jaar eigenlijk juist steeds sterker bent geworden.
Hoewel je me om een tip over het afgelopen jaar vraagt zou ik je liever een wens mee willen geven voor het komende jaar. Het is belangrijk om het verleden mee te hebben gemaakt, maar je toekomst ligt in de morgen.
Ik hoop dat ook dat je in het komende levensjaar nog veel meer van de volgende dingen op jouw pad zult vinden:
– zelfinzicht
– een breed scala aan perspectieven om situaties te kunnen beoordelen
– creatieve oplossingen om hobbels en bobbels op je pad glad te kunnen plaveien
– zelfvertrouwen
– gezondheid
– geluksmomenten
Volgens mij kan met bovenstaande ingredienten het komende jaar dan niet meer meer stuk.
Hopelijk kijk je ondanks de vele tegenslagen en onverwachte gebeurtenissen kort terug op een intens jaar waarin je veel hebt mogen ervaren en beleven en waarin je nog veel meer nieuwe dingen over jezelf, de wereld en het omgaan met allerlei situaties hebt mogen ontdekken (hihi, hetzij misschien niet altijd vrijwillig ? ).
Je bent een mens met een groot hart vol passie… Maak er een fantastisch jaar van lieve Froukje!

Liefs,
Karin

Sjoerd

Lieve Froukje,
Het was een jaar met mooie momenten samen, Maar ook tegenslagen en die tegenslagen daar ben je sterker uit gekomen!
Blijf in het komende jaar hetzelfde ouwe, lieve en sterke topwijf waar ik zo van hou ♥

Fabian

Hi lieve Froukje.
Kijk ik heb je helaas pas sinds kort mogen leren kennen. Nou zeg ik expres helaas, want ik ben oprecht heel blij met onze vriendschap. Nou is dit helaas alleen via de sociale media, maar dat komt wel goed. Als ik aan jou denk dan denk ik aan: een hele sterke vrouw die dat zelf nog niet helemaal in ziet, een liefdevolle persoon en iemand die altijd maar door gaat. Dat laatste is iets heel moois, maar ook iets heel gevaarlijk. Dat weet jij als geen ander. Ik kan in ieder geval enorm om je lachen en snap je vaak heel goed. Soms moet je mij een beetje remmen op twitter, maar hé daar ben ik nog jong voor hé. Ik waardeer je in ieder geval enorm en als ik zo om mij heen kijk op het wijde web dan geloof ik dat ik niet de enigste ben met dat gevoel. Hopelijk wordt dit jaartje iets makkelijker voor je en vind je een beetje balans/ritme. Als dat er eenmaal is dan moet het goed komen met jou. Dat weet ik heel zeker. Hopelijk mag ik daar een klein deeltje aan bij dragen met of zonder Chocomel date 😉

Falco

Heej daar, 23 jarige Froukje!
Je vraagt me om terug te kijken op jouw 23e levensjaar. Ik ken je echter pas sinds de zomer. Veeeeeel te kort als je het mij vraagt! Zo geweldig goed ken ik je dus nog niet, maar ik heb uiteraard wel een indruk van je ?
Ik heb je mogen leren kennen als ontzettend lief, mooi en fantastisch persoon met een enorm warm hart. Daarnaast heb je ook een goed gevoel voor humor en kan ik enorm leuk met je lachen.
En daar is eigenlijk sinds ik je heb leren kennen niet veel aan verandert. Behalve dan dat je iedere dag weer een stukje meer awesome bent dan de dag ervoor.
Maar… Wat ik ook heb gezien…
Vaak zit het je niet mee. Dat heb ik gemerkt. De ene keer door je knie, de andere keer door struggles waar ik niks vanaf weet. En ook al ken ik je alleen maar online, het raakt me wel iedere keer om je zo ongelukkig te zien. Ik ben dan ook altijd blij als ik je een luisterend oor kan bieden.
Dus terugkijkend op de korte tijd dat ik je ken…
Het was echt van alles wat deze korte periode. Ik heb je super happy meegemaakt, heel fijn! Maar helaas waren er ook genoeg verdriet, frustratie, pijn en vermoeidheid.
En ondanks dit alles blijf je toch die super gave Froukje. Ik heb stiekem toch wel bewondering voor je.
Mijn tip aan je is dan ook eenvoudig: Blijf gewoon lekker jezelf. Ik vind je namelijk prima zoals je bent. Mijn steun zal ik je blijven geven en voor Outlander, chocomel of lekker samen lachen ben ik altijd te vinden.
Ik ben blij dat ik een deel heb mogen uitmaken van je 23e levensjaar. Hopelijk is het volgende jaar gevuld met veel geluk en magische momenten.

Rinette

Voordat ik begin: GEFELICITEERD LIEVE FROUK ❤??? Dat je heel oud & nog gelukkiger mag worden!
Je vroeg om een terugblik naar jouw jaar als 23-jarige en of ik hier tips over kon geven. Je hebt een best schommelend jaar achter de rug.. Kijk naar je operaties en revalidaties, maar kijk ook naar de positieve dingen in het afgelopen jaar! Je bent een blog gestart waarmee je veel nieuwe kansen hebt gekregen en uitdagingen bent aangegaan, je hebt nieuwe mensen ontmoet en hebt nieuwe vriendschappen gesloten.
Als enige tip wil ik je geven: Probeer dingen positief te bekijken en geniet ook van de kleine dingen in het leven. Kijk niet altijd naar wat je nog wilt bereiken, maar ook naar wat je al bereikt hebt!

Ik hecht veel waarde aan onze vriendschap en ben blij dat wij elkaar hebben mogen leren kennen ?❤
Ik wens je een heeeeele fijne verjaardag toe (al heb je die eigenlijk al gevierd) en hele fijne feestdagen met veel gezelligheid, liefde en warme choco met slagroom ?

Note to self

Oke, na al die lieve woorden van een aantal vrienden is het tijd om mijzelf ook eens toe te spreken in het kort!

Lieve Frouk,
je 23e jaar was vooral een jaar met veel gedoe. Mensen die je kwijtraakte, mensen die ziek werden. en je lichaam liet je in de steek. Dit allemaal zorgde er voor dat je hoofd op hol sloeg.
Birthday mirrorProbeer in plaats van altijd gas geven ook eens wat vaker op de rem te drukken. Je hoeft niet overal Ja op te zeggen en je bent gewoon weg leuk zoals je bent! Dat vertrouwen moet je even weer terug vinden. Dat is een beetje weg ge-ebt en dat kan gebeuren. Maar het is totaal niet nodig.
Geniet van alle top mensen om je heen, Ik weet dat je graag zulke grote groepen vrienden zou willen hebben zoals sommige om je heen dat hebben. Maar lieverd. De vrienden die jij om je heen hebt zijn meer waard dan 100.000 vrienden die die andere heeft. Jouw vrienden zijn geweldig en ik weet dat je hun ook enorm koesterd!
Blijf dicht bij jezelf. Je zette die tattoo niet voor niets 2 jaar terug. Houd je daar ook eens wat meer aan!

Tot volgend jaar ?

xx Froukk

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.