Gymnastics

Beweegkar KNGU, wat heb je er nu echt aan?

De KNGU geeft je de mogelijkheid om een beweegkar te huren. Het is wel super tof dat de KNGU een kar aanbied met klein materiaal, tuin trampolines, beamer met scherm en tumblingbaantjes. Genoeg om een klein schalig feest wat te upgraden bij je plaatselijke club.Maar wat zit er nu in en wat heb je nu eigenlijk aan zo’n Kar?

Toch moet ik eerlijk zeggen dat bij het openen van de kar de laatste keer toch enigszins geschrokken ben.

Opgeruimd..
Ik weet niet wie er het laatst opgeruimd heeft. Maar toen wij die karren kregen, lag het volledig door elkaar. De dozen vielen van ellende uit elkaar. Klein materiaal zat volledig in de knoop en lag door de hele kar heen. Niet bepaald netjes. Na het gebruik van de kar hebben wij de kar zo netjes mogelijk opgeruimd, iets wat helemaal geen moeilijke opgave was.

Kapot materiaal.
3 tumblingbanen die bijna net zo snel leeg liepen als dat je ze oppompt, trampolines zonder extra beveiliging, alle maal losse opblaas tumblingvlakken maar geen connectoren. Zelfs het klein materiaal was niet echt denderend. Het was allemaal een beetje “skeer” zoals de jeugd dat tegenwoordig noemt. Iets wat wel een beetje zonde van de bestelling is. Uiteraard is er een melding gemaakt, maar het verbaasde mij wel dat dit nog nooit eerder gemeld was. Het lijkt me dat de veiligheid voorop staat in dit soort gevallen?

” Checken, checken en nogmaals die beweegkar checken!”

Mocht je de kar huren..
Zorg dat je op tijd begint met het klaarzetten. De kar kan best verschrikkelijk opgeruimd zijn. Check dan ook ruim voor je evenement begint of het materiaal ook deugt. Met name opblaas materiaal en trampoline’s. Mocht het niet deugen lieve mensen. Meld dat dan. Het gevaar van andere sporters staat op het spel!

Hebben jullie de beweegkar wel eens gehuurd?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.