Christmas

☃ Ben jij klaar voor de kerstdagen? + Printable!

Vandaag deel ik met jullie een checklist voor de kerstdagen. Je wilt per slot van rekening geen stress richting het mooiste feest van het jaar!
In dit artikel geef ik je wat tips zodat je op tijd klaar bent en er staat ook een printable versie hier in het artikel!
Kan jij wel wat tips gebruiken? Lees dan gauw verder!

Elk jaar is het stressen in de maand december aldus vele mensen. Maar voor mij geld dat niet, ik plan dingen altijd heel precies en merk dat dat rust geeft. Door de jaren heen heb ik een printable ontwikkeld die voor mij als erg prettig wordt ervaren. Nu ik een blog heb dacht ik dat het wel eens tijd werd om deze te vernieuwen en online te gooien!

Maar wat plan je dan?

Ik plan onder andere wanneer ik de boom ga klaarzetten, het diner plan, de cadeautjes koop, mijn outfit scoor en de kerstkaartje ga schrijven.

Alles vink ik af op mijn eigen printable! Een handige to-do lijst voor de kerstdagen!
Er staan uitlopende dingen op zoals de lampjes in de boom, buitenshuis versieren, bezig zijn met het diner, Kaartjes versturen en zo kan ik nog wel even door gaan.

Het is een praktische lijst met niet te veel poes-pas! Daarnaast heb ik er dit jaar een vakje bij gedaan voor je verlang lijstje! Super leuk! 🙂 Dan kun je je eigen lijstje bijhouden en dat maakt het wel zo overzichtelijk!

Waar kan ik die printable krijgen?

Deze printable is te downloaden, Ik heb hem in dropbox gezet zodat je hem daar zelf uit kunt downloaden. Als je hem eenmaal gedownload hebt kun je hem gemakkelijk printen en aan de slag gaan met afvinken!

Mocht je nu deze printable graag willen hebben? Klik dan hier op deze link om hem te downloaden!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.