Updates

Alles is lelijk.. Ik mis je

Je geluidjes, je uiterlijk, zelfs je geur is verschrikkelijk. Ik vind het helemaal niets en toch moet ik het er mee doen.. Oh wat mis ik de “oude” jij.. – Dit had zo een deel tekst uit een of andere roman kunnen zijn, toch is het dat niet..

Het is namelijk op dit moment enorm real life en super k*t. Want die geluidjes, dat uiterlijk en de geur die ik nu ruik gaan over mijn oude computer. Tijdelijk weer in actie, maar mensen wat heb ik een enorme haat verhouding met dit rot ding. De helft doet het niet, alles is traag, hij stinkt en maakt enorm lawaai. HELLS!

Waar is je macbook dan?
Nou, vorige week zaterdag ging hij spontaan geluidjes maken. Een tuinsproeier met om de 4 seconde 3 tikjes. Zachte tikjes, dat wel, maar enorm aanwezig. Na een of andere diagnostische toets bleek al gauw dat mijn macbook een ventilator probleem had. En apple adviseerde hem naar de dokter te sturen, iets waar hij op dit moment voor zo’n 15 dagen op vakantie is.

Je kijkt anders tegen situaties aan.
Hoewel mijn macbook een geluid maakte wat niet oke was, ben ik hem nog meer gaan waarderen dan dat ik al deed. Jemig mensen wat is dit oude ding een verrot ding! Ongelofelijk zeg. Ik had nooit verwacht dat ik er zo snel zo klaar mee zou zijn als dat ik nu ben. Ik mis hem op dit moment nu 6 dagen en ik vind het echt niet leuk. Mijn foto’s kan ik amper bewerken, video’s is een drama en zo kan ik nog wel een aantal uur doorgaan..

” Waarom mis je een elektronisch ding? “

Eigenlijk heel simpel, bijna alles wat ik leuk vind gaat via mijn macbook. Foto en video – editting, bloggen, turntrainingen voorbereiden, netwerken etc. Ik vind het super fijn om met mijn hobby’s bezig te zijn en op dit moment merk ik echt dat deze computer mijn drive om te bloggen enorm kilt! Jammer eigenlijk, want ik heb het hier jaren mee kunnen doen (6,5 jaar).

Mis jij je elektronische apparaten ook wel eens?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.