Christmas

☃ Aftellen naar kerst – is het al zo ver?

Mensen! Volgende week is het DECEMBER! And I freaking love it! Ik ben zoals jullie gewend zijn al lang en breed aan het aftellen! Maar waarom heb ik er eigenlijk zoveel zin in? En wat doe ik in de tijd dat ik moet wachten?

Vandaag is het nog maar een maand tot kerstavond! En dat betekend dat ik bijna all out mag met kerst! 🙂 Ik vind kerst zo sfeervol, dat ik er intens gelukkig van word! That only time of year i’m always happy! Zo kun je het namelijk wel noemen. Ik ben altijd gelukkig rond kerst! 🙂 Dit jaar vier ik het samen met Falco! Nog leuker!

Wat ik doe terwijl ik wacht tot het kerst is?

Aller eerst ben ik veel blogs vooruit aan het werken! 🙂 Super fijn, want dat mag ik helemaal in de kerstsfeer duiken en all out bloggen! Daarnaast luister ik lekker kerstmuziek, want he! Die playlist top 25 was wederom weer nodig en dan moet je goed je selectie uitkienen! Naast kerst muziek en kerst blogs vind ik het heerlijk om kerst films te kijken al. Met name mijn favorieten van vorig jaar: My Favorite christmas movies

Wat ik heerlijk vind om tijdens het bloggen aan te zetten is vlogmas! En dan met name die van Zoella, zij heeft namelijk voor mijn gevoel echt het kerstgevoel en de kerst sfeer! 🙂 Mocht je nieuwsgierig zijn, check deze playlist: Vlogmas – Zoella

Aftellen naar kerst

Ik tel als een malle af naar kerst, ik heb een app om me te helpen met het aftellen. Zo ben ik al druk bezig met alle voorbereidingen en mijn advent kalender is bijna klaar en de cadeautjes beginnen al aan te vullen! 🙂 Ik heb de kerstdagen al uitgestippeld en het huis word steeds meer sfeervol! 🙂

Ben jij al aan het aftellen naar kerst? Of heb je echt nog geen zin in? Laat het weten in de reacties!

xx Froukk

Eén reactie

  • Christina

    Ik heb dit jaar echt sinds lange tijd heel veel zin in kerst . Ben ook al bezig met spullen in huis halen om huis te versieren. Kids worden al helemaal gek van ons?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.