Christmas

☃ Advent PLOG – Week 3

Week 3 van december is alweer om! Wow! Ik kreeg 7 cadeautjes uit mijn advent kalender en vandaag laat ik ze met foto’s en verhaal zien!  Een advent PLOG dus! Ben jij nieuwsgierig wat ik gekregen heb? Lees dan gauw verder!

Klik voor de vorige PLOG: Hier! en Hier!

Dag 11


Dit cadeau kreeg ik van Falco en om eerlijk te zijn wist ik niet zo goed wat ik hier mee moest! Gelukkig is het mijn gedichten voor sinterkerst boekje geworden en de pen ligt bij al zijn neefjes en nichtjes in de pennenmand!

Dag 12


Vandaag kreeg ik lekker veel chocola! Een heerlijke zware chocolade letter en wonderbaarlijk of niet, hij is nog steeds niet aangebroken! Hij is gewoon nog helemaal compleet! 🙂

Dag 13


Op deze dag kreeg ik van Falco deze heerlijke sokken! Ik ben helemaal verliefd op de sokken! 🙂 Ze zijn cute, lekker warm en ontzettend handig voor de iets koudere dagen!  Like them!

Dag 14


Dit cadeau was perfect getimed! Aangezien de lampjes die we zelf opgehangen hadden het inmiddels al begeven hadden. Dit cadeau kwam van Rinette en ik weet niet hoe ze dit wist! Puur toeval! Maar ik (en Falco ook) ben er super blij mee! 🙂

Dag 15

Dit geweldige cadeautje kreeg ik van Rinette, mensen ik vind deze zoooo cool! Hij is perfect qua grote en dankzij deze mok kon ik eindelijk eentje weg doen die ik erg lelijk vond bij ons thuis! 🙂 Super fijn dus!

Dag 16


Dit cadeau pakte ik pas uit op de 17e, maar heb ik ontvangen voor dag 16! Dankjewel Carmen voor dit heerlijke cadeautje! Ik neem het lekker mee naar Limburg met kerst 🙂 Lekker genieten van een fris geurtje!

Dag 17


Dit is waarschijnlijk het meest verschrikkelijke maar leuke cadeau ever! Dankjewel Carmen voor dit wonderbaarlijke foute cadeau! Ik vind het geweldig en kan niet wachten tot dat ik hem kan afspelen in de auto of cd-speler! Nu al zin in!

Dat waren ze weer voor deze week! Welk cadeau had jij graag willen krijgen?
Laat het weten in de reacties!
Merry X mas
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.