Christmas

☃ Advent PLOG – Week 2

Week 2 van december is om! Yay! Ik kreeg 7 cadeautjes uit mijn advent kalender en vandaag laat ik ze met foto’s en verhaal zien!  Een advent PLOG dus! Ben jij nieuwsgierig wat ik gekregen heb? Lees dan gauw verder!

Klik voor de vorige PLOG: Hier!

Dag 4

Ik kreeg vandaag een cadeau wat ik niet verwacht had! Een boek! Ik heb dit cadeau van carmen gekregen, super lief. nu alleen nog de tijd vinden om het te lezen!

Dag 5

Vandaag kreeg ik deze nagellak! Ik weet dat ik mijn nagels meer moet verzorgen, hopelijk helpt deze nagellak mij hier mee! 🙂

Dag 6

Van Rinette kreeg ik vandaag een mooie nieuwe mascara, like if she knew! Ik moest namelijk een nieuwe, en na het veelvoudig gebruik van de afgelopen dagen. Is mijn dank nog groter!

Dag 7

Ik vond het super leuk om dit cadeau te krijgen! Ik heb ze ook gelijk aan gedaan zelfs! 🙂 Super gave sokken, we dachten eerst van Carmen. Maar uit eindelijk bleken ze van Rinette te zijn! Thanks A Lot!

Dag 8

Dit cadeautje ben ik vergeten om een product foto van te maken! Super dom! Maar het zijn die dingen op mijn hoofd! En ja hoe toevallig is het om 2 dagen achter elkaar sokken te krijgen. Best toevallig aangezien al mijn adventkopers een paar hebben gekocht! 🙂 Deze kreeg ik van Carmen en ze zijn mega fluffy!

Dag 9

Falco zijn 2e cadeautje is dit! Een pcgame omdat ik het zo leuk vind om te doen! 🙂 Ik vind lego – games goed te doen en ben hier super benieuwd naar!

Dag 10

Het laatste cadeautje deze week was, een boek van Carmen. Een mindfulness boek, super fijn en ik ben enorm nieuwsgierig van wat er allemaal in zit. Mindfulness is altijd al een interesse van me en wie weet kan ik er nog eens iets van leren!

Wat vond jij het leukste cadeautje? Laat het weten in de reacties!
Merry Xmas!
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.