Christmas

☃ Advent PLOG – Week 1

Week 1 van december (althans, de eerste 3 dagen) zijn om! Yay! Ik kreeg 3 cadeautjes uit mijn advent kalender en vandaag laat ik ze met foto’s en verhaal zien!  Een advent PLOG dus! Ben jij nieuwsgierig wat ik gekregen heb? Lees dan gauw verder!

Dag 1

Deze dag begon ook nog eens met het aller grootste cadeautje! Wow, ik heb deze zelf ingepakt (met een blinddoek om), en was erg verbaasd dat hij zo groot was! Toch bleek het tot nu toe een mega handig cadeautje te zijn, het is namelijk een notebook cooler! Aangezien mijn laptop consequent opstijgt en veranderd van mechanisch apparaat naar een openhaard qua hitte. Super blij ben ik met dit cadeau! Hij word inmiddels goed gebruikt en voldoet enorm!
Dankjewel Falco! 🙂

Dag 2

Vandaag een kleine verpakking (zeker in vergelijking met die van gisteren!). Na het inpakken wist ik gelukkig al vrij snel van wie ik deze gekregen had. Ik herkende de vorm en ik geloof dat ik deze van Carmen heb gekregen! 🙂 Super fijn want lippenbalsem met kleur en in de geuren van kerst is natuurlijk altijd goed! Ik heb hem die avond gelijk op gedaan en vond het een prettige “lippenstift/lippenbalm”. Ik kende Babylips wel maar had het nog nooit uitgetest! Al snap ik de hype hierover nog steeds niet!

Dag 3

Vandaag was een zwaar cadeautje en bij het uitpakken wist ik gelijk dat het mijn eigen was. Rinette had namelijk niet alle tijd dus ik had er 2 van de hele advent kalender voor mijzelf gekocht! 🙂 Niets mis mee, aangezien ik nu een lekker luchtje bij me heb weer! Dus dankjewel naar mijzelf!

Komende week is de eerste volle week, ik ben super enthousiast en heel erg benieuwd! Wil  jij ook weten wat ik allemaal ga krijgen, blijf dat uptodate op de blog of op mijn youtube kanaal: www.youtube.com/my360turn

Merry Xmas
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.