Christmas

☃ Aankondiging – My360turn’s 27 days of Christmas

Aankondiging My360Turn 27 days of christmasJaaa! Het is bijna zover! Mijn favoriete tijd van het jaar! En dit jaar dus uitgebreider dan vorig jaar! Vandaag de aankondiging met alles wat jullie kunnen gaan verwachten! 🙂

My360Turn – 27 days of Christmas

De titel van dit jaar! 27 dagen lang komen er alleen maar kerst artikelen op mijn blog, deze artikelen hebben uiteenlopende onderwerpen. Sommige onderwerpen heb je vorig jaar al gelezen, deze zullen dan een update variant zijn, want ik sta nu heel anders in het kerst leven weer als vorig jaar! 🙂 Mijn 27 days of Christmas zullen beginnen op 1 december en zal lopen tot en met 3e kerstdag! en zullen online gezet worden om 08.00!
Mocht je af en toe zelfs 2 artikelen online vinden, dan had ik energie om nog meer te schrijven. Het kan zomaar, kerst is nummer 1 artikel, alles wat ik extra online zet is voor jullie een bonus!

Vlogmas!

Dit jaar ga ik een poging wagen aan vlogmas! Hier begin ik op 1 december mee en eindig ik op 24 december mee. Dat betekend dat de eerste upload op 2 december is en de laatste op 25 december. Waarom niet alle kerstdagen? Omdat kerst vooral een feest is, wat ik graag met familie wil vieren! Zonder de vlogcamera er de hele tijd bij te moeten pakken! Daar komt ook nog bij dat niet iedereen op film wil, hoe leuk vlogmas ook is, dat zal ik hoe dan ook moeten respecteren. Naast Vlogmas zullen er ook een aantal extra video’s online komen, maximaal 1 per week.

Christmas Card Swap!

Hij staat al een tijdje online, maar samen met vandaag heb je nog  4 dagen om je hier voor op te geven!
Wat het is? Een kaarten swap, jij stuurt 3 (onbekende) mensen een kerstkaartje en er zijn 3 (onbekende) mensen die jou een kerst kaartje sturen. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen meer post ontvangt dan digitale varianten! Super leuk om aan mee te doen dus! Mocht je nog mee willen doen, klik dan even op de volgende link: Inschrijfpagina

Ik heb super veel zin in kerst! Jullie ook?
Tot hier op de de blog!

Merry X-mas!
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.