Christmas

Aankondiging: My 360 Xmas

Vandaag het aftrap artikel voor de maand december!! Want morgen is het dan eindelijk zover! Kerst gaat beginnen en ik heb er zo enorm veel zin in! Ik ben al maanden bezig met de voorbereiding en vandaag ga ik je vertellen wat je allemaal te wachten staat! Want dit jaar deel ik My 360 Xmas!

December, de blogmaand dat ik altijd groots uitpak! Ik vind het heerlijk om hier extra energie in te gooien! Het geeft me toch wat  meer energie voor de dag! Voor mij ook een ideale manier om mijn herfstdepressie tegen te gaan. Althans voor zover dat überhaupt een ding is, ik heb er namelijk geen last van. Of dat door mijn voorbereidingen komt of dat ik er sowieso nooit last van heb. Helaas komt de Christmas card swap niet terug dit jaar. Er waren vorig jaar een aantal deelnemers die gewoon verzuimd hebben om kaarten te versturen en dat haalt de lol er wel een beetje uit.

Wil je wel kaartjes ontvangen? Deel je adres hier onder en wie weet krijg jij een extra kaartje dit jaar!


Op de blog

Op de blog zul je de hele maand december artikelen vinden. Elke dag komt er een artikel online en deze zullen in het thema kerst en persoonlijke groei blijven. Er zal ook een mini serie zijn over hoe anderen hun kerst vieren, een aantal DIY artikelen en uiteraard ook kerst films en muziek die elk jaar terug komt. Elke dag om 08.00 komt er een artikel online en heb je dus in de ochtend iets leuks om te lezen bij de koffie!

Op Youtube
Uiteraard laat ik youtube niet achterwege dit jaar. Ook dit jaar gaan we weer proberen om vlogmas vol te houden. Een nieuw intro, nieuwe advent kalenders en heel veel andere leuke dingen! Het wordt een drukke maand voor ons maar het streven is dat elke volgende dag (startend op 2 december) er tot en met 25 december er een blog om 18.00 online komt!
Daarnaast komt er elke zaterdag (tot kerst) een extra video online, met onder andere, een challenge, een DIY en decoratie tips!

” My 360 Xmas staat wil bom vol qua planning! “

Winactie
December is ook altijd de maand dat ik jarig ben. Afgelopen jaar gaf ik een verrassingspakket weg, ook dit jaar ga ik dat doen. Maar niet getreurd! Want naast dat verrassingspakket heb ik nog een winactie deze maand! Deze winactie zal speciaal voor de turnsters onder ons zijn, dus houdt de website goed in de gaten!

Ik wens jullie alvast een hele fijne december maand!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.