Personal

8 dingen waar ik absoluut niet zonder kan!

Het is vrijdag en dat betekend dat het weer tijd is voor een persoonlijk artikeltje! Vandaag stond dit artikel op de planning. Iets waarvan ik eerst dacht dat het een gemakkelijke opdracht zou zijn, dat viel vies tegen. Een aantal dingen was zo op geschreven, maar na 4 dingen werd het toch best lastig! Nieuwsgierig wat er op mijn lijstje staat?


Ben je klaar voor mijn 8 dingen waar ik niet zonder kan? Hier komt het lijstje!

Mijn 8 dingen

 1. Mijn mobiele telefoon – Ik denk dat iedereen deze op nummer 1 heeft. Want serieus, hoe zou ik zonder moeten? Mijn social media word op mijn mobiel bij gehouden en mijn contacten ook. Wel las ik steeds vaker een “mobiel loze” dag in! Iets wat wel enorm fijn is!
 2. Mijn laptop – Mijn laptop is mijn werkplek, mijn ontspanningsplek en mijn uitlaatklep. Ik heb alles er op staan van muziek tot belangrijke documenten! Ik zou oprecht nooit zonder laptop kunnen aangezien je altijd iets kunt doen ermee!
 3. Mijn camera’s – Ik hou er van om herinneringen vast te leggen op beeld. Naast de camera op mijn telefoon doe ik dat ook super veel met mijn Nikon en Panasonic camera! Heel erg fijn 🙂
 4. Handcrème – Ik heb intens droge handen en overal waar ik heen ga zorg ik voor handcrème in mijn tas/jas of dergelijke. Ik moet gewoon altijd iets bij me hebben om te smeren! (ja mijn handen zijn er verslaafd aan. I know 😉 )
 5. Notitie blok en pen – Mijn gedachten en ideeën kwijt raken gebeurde me voorheen zo vaak. Tegenwoordig schrijf ik het op en kijk ik er later weer naar om te kijken of ik net zo enthousiast ben! 🙂 Het zorgt in elk geval voor een leeg hoofd 🙂
 6. Chill kleding – Ik kan niet zonder chill kleding. In mijn geval een lekker warm setje sokken, een kort broekje, oversized trui en sport bh zijn voldoende. Maar laten me wel ultiem goed voelen! 🙂
 7. Muziek – Muziek ondersteund mijn emoties, in zowel goede als minder goede tijden. Ik heb verschillende playlisten op spotify die mij door mijn wisselende stemmingen heen trekken!
  Emotie en topsongs zijn wel mijn favoriete lijsten. De eerste omdat het mijn meest gevoelige top liedjes zijn en topsongs omdat ik daarop me het beste voel en het productiefste!
 8. Douche – Ik kan hem niet altijd meenemen maar ik zou oprecht nooit zonder een douche kunnen. Een douche is voor mij het ultieme schone gevoel dat ik altijd graag wil hebben! Genieten met een hoofdletter dus!

Nu ben ik nieuwsgierig of jij nog andere dingen op je lijstje hebt staan waar je absoluut niet zonder kan!
laat het weten in de reacties! 🙂

xx Froukk

Eén reactie

 • Rosita

  Ik sluit me hier helemaal aan! Ipv handcrème zou ik dan voor lippenbalsem kiezen omdat deze zo snel barsten en ik ben gek op rode lippenstift. En de chill kleding zou ik inwisselen voor jeans. Ik leef namelijk in mijn jeans!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.