Personal

7 favoriete dingen om te doen op een vrije zondag!

Yay! Het is weer zondag en wonderbaarlijk genoeg ben ik nog vrij. Binnen het turnen komt het vaak genoeg voor dat ik namelijk gewoon wedstrijden heb op een zondag. Vandaag deel ik met jullie de 7 favoriete dingen die ik graag op een vrije zondag doe!

Lezen
Ik ben druk bezig om te zorgen dat ik 10 boeken heb gelezen dit jaar. Tot nu toe gaat het best goed! Als ik dan vrij ben vind ik het ook wel eens fijn om gewoon lekker veel te lezen op een dag! Niet elke zondag, maar na een mentaal zware werkweek, is lezen vaak de beste optie!

Gamen
Dit doet Falco vaker dan dat ik dat doe, puur omdat ik heel snel misselijk wordt van gamen. Maar het is af en toe erg leuk om alleen of samen te gamen! Ook als er mensen langs komen is het leuk om samen een game te spelen of een spelletje te doen. Want naast het “online” gamen is een gewoon bordspel ook erg leuk om te doen!

Films/serie kijken
Af en toe houden falco en ik een mini marathon op zondag. Dit kan van een serie of van een aantal films zijn. Harry Potter en Lord of the Rings (en de hobbit) zijn onze favorieten!

Wandelen 
Oke, zodra het koud is, of regenachtig dan is dit überhaupt geen optie meer. Maar in de lente en de zomer vind ik het heerlijk om een blokje om te gaan om te wandelen! Lekker het bos in of een rondje in assen doen, het maakt mij niet zoveel uit! In beweging zijn is al een mega plus!

Knutselen aan de website 
Ik vind het heerlijk om samen met Falco te werken aan de website. Ik leer en van en maak mijn blog dan nog net iets mooier. plus ik wordt dan op de een of andere manier enorm creatief en dat maakt me weer enthousiast!

Zelfzorg
Heerlijk uitgebreid douchen, scrubben, een maskertje, haren in de vlecht. Noem het maar op. Af en toe, met nadruk op af en toe, gun ik mijzelf deze momenten af en toe. Maar zou dit veel vaker moeten doen. Zelfzorg is een van de belangrijkste punten om te zorgen dat ik helder en scherp blijf!

” Mijn meest verrassende vrije zondag activiteit”

Opruimen
Je zult nu waarschijnlijk denken, huh, waarom zou je dat leuk vinden? Nou, door de week heen wordt er geleefd in ons huis. Echt goed schoonmaken en opruimen komt er vaak niet van. Het is dan ook heerlijk om op zondag ochtend na de koffie even samen door het huis te gaan zodat het daarna heerlijk opgeruimd is! Ik hou er enorm van als het huis netjes is!

Wat doe jij het liefst op een zondag?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.