Personal

5 dingen waar ik geen tijd voor neem, maar wel moet doen!

Vandaag vertel ik jou de 5 dingen waar ik eigenlijk meer tijd voor moet maken. Eerlijk? Ik doe het bij deze 5 niet! Zonde eigenlijk! Nieuwsgierig wat het is? Ik laat het je lezen!

Boeken lezen

Ik heb zoveel boeken die ik nog moet lezen, ik denk wel een stuk of 20. Ernstig genoeg, want ik heb oprecht wel tijd om te lezen. Toch doe ik het amper, iets wat enorm zonde is. Ik hield altijd enorm van lezen en het ontspannende van lezen. Waarom ik er geen tijd voor maak? Geen idee eigenlijk!

Koken

Ik vind koken best leuk! Sinds kort weet ik hoe ik pompoen soep moet maken en heb ik zelfs zoete aardappelsoep gekookt! Heerlijk was het! Toch neem ik vaak de tijd er niet voor. Ik ben dan te moe of gewoonweg te lui. Nu Falco wat vaker in het noorden is, vind ik het al makkelijker om te gaan koken! Toch vind ik dat er meer tijd aan besteed moet worden!

Sporten

Ik merk dat ik nog erg moe ben, maar zou graag wat energie in het sporten steken. Energie er in steken is meestal ook energie er uit krijgen! 🙂 Ik wil graag gaan wandklimmen maar moet daar tijd voor vinden en de mensen met wie ik dat wil doen kunnen nog niet allemaal!

Afspraakjes met vrienden

Ik zie mijn vrienden te weinig! Nadeel in dit geheel zijn onze werkroosters natuurlijk. Ik werk in de middag en avonden, mijn vrienden die werken meestal overdag. Dit zorgt er automatisch voor dat je enorm beperkt bent in afspreken.

Fotografie

Ik heb een super mooie Nikon D3300, 2 geweldige lenzen. Maar wanneer gebruik ik ze? 1 keer per 2/3 maanden als alles goed gaat. ZONDE! Ik wil meer foto’s maken, ik wil mensen fotograferen. Beelden creëren! Heerlijk lijkt me dat, maar ik neem er geen tijd voor. Zo stom eigenlijk, er zijn genoeg mensen die foto’s willen, waar je op kunt oefenen. Maar ik neem het initiatief gewoonweg niet!

Heb jij ook dingen die je wil doen, maar geen tijd voor maakt?
Laat het weten in de reacties! En mocht je tips hebben om er wel tijd voor te maken. Just say it!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.