Intentions

5 dingen die ik eigenlijk heel graag wil kunnen!

Vandaag gaan we het eens hebben over dingen die ik eigenlijk graag zou willen kunnen. Want geef toe, ook jij hebt wel iets wat je stiekem heel graag zou willen kunnen. Ik heb dat in ieder geval wel en hoe hilarisch en vaag het ook is, vandaag deel ik ze met je.

1. Zingen
Hoe stom het ook klinkt, maar ik zou super graag echt goed willen kunnen zingen. Ik kan best oké zingen, maar echt goed is niet aan mij besteed. Waarom ik dat zou willen kunnen? I don’t know, I just want to.. Mocht ik dat dan kunnen, dan zou ik ook gelijk wel een liedje willen opnemen trouwens!

2. Tekenen
zoals jullie laatst konden zien in mijn workout artikel. Mijn stick poppetjes skills zijn erg goed. Alles wat daar overheen komt is niet aan mij besteed. Ik zou super graag kunnen schilderen, mensen tekenen of andere bijzondere dingen die je kunt tekenen. Maar helaas is mijn talent blijven steken bij de stick poppetjes.

“Heb jij iets wat je stiekem zou willen kunnen?”


3. Woning designen

Ik heb een behoorlijk goed inzicht over hoe je een woning moet indelen. Ik kan je zo vertellen hoe je iets zou moeten neerzetten, zodat je meer ruimte over houd in de woning. Toch een woning designen kan ik amper, maar dat zou ik toch leuk vinden als ik dat zou kunnen! Super awesome!

4. Make-uppen
Mascara kan ik wel, oogschadus met twee kleurtjes lukt me nog. Maar zodra er meer op mijn hoofd moet, dan haak ik toch snel af. Ik kan best wat foundation op mijn hoofd gooien. Maar veel meer lukt me niet mooi. Niet zo mooi dat het amper op valt dat je het draagt.  Of van die mooie wenkbrauwen. Heerlijk lijkt me dat!

5. Muziek instrument bespelen
Vroeger speelde ik dwarsfluit. Tegenwoordig kom ik niet meer zo ver. Ik kan niet eens meer noten lezen, dus echt een instrument spelen zal wel een dingetje zijn. Maar wie weet ga ik het in de toekomst weer eens oppakken!

Heb jij iets wat je eigenlijk wel heel graag zou willen kunnen?

xx Froukk

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.