Updates

5 dingen die ik doe als Falco er een week niet is!

Gisteren is Falco vertrokken naar Limburg, hij gaat een week met zijn vader op wandelvakantie! Dat betekent wel dat ik hem ook een dikke week moet missen. Toch is het soms ook wel even fijn om wat me-time te hebben. En daarom vertel ik je vandaag welke dingen ik ga doen als Falco er niet is!

Video’s Filmen & Editten.
December komt er weer aan en eigenlijk wil ik mijn Youtube kanaal daarvoor al weer aan de start hebben. Dit betekend dat er gefilmd en ge-edit moet worden. Filmen doe ik het liefst als er niemand in huis is, ik vind dat gewoonweg nog best spannend.

Zeesterren.
Tsja, als je vriendje er niet is betekend dat dat je 1 groot bed voor je zelf hebt! Oftewel dat ik kan zeesterren in bed aangezien ik alle ruimte heb! 🙂 Stiekem vind ik dit op z’n tijd best wel heel lekker en het is dan nu ook even niet erg dat hij er niet is.

” Vrouwenfilms ” kijken.
Falco houdt er niet van om 1 film meerdere keren te kijken (behalve Harry Potter oid.). Hierdoor kan ik mijn favoriete films vaak alleen kijken als hij er niet is. Ik kan dus heerlijk Eat Pray love, Letters to Juliet, Kerstfilms die ik al 1000x gezien heb kijken op Netflix. Heerlijk gewoon 🙂

Late nights.
Falco moet er vaak vroeg uit ivm zijn werk, wij gaan dus ook regelmatig om 00.00 al slapen terwijl ik nog niet altijd wakker ben. En hoewel ik de afspraak met mezelf heb om niet te werken na mijn werk, kan ik wel bezig met artikelen voor december in de avond! Hierdoor heb ik even extra tijd en het straks iets rustiger!

” Sommige dingen doe ik niet als falco er is,
ik denk namelijk dat hij dan gek van me zou worden.”

Kerstboom optuigen.
ZO VROEG? haha nou, ik vind dat het eigenlijk wel tijd word. Maar ja, ik ga het weekden dat Falco weg is al beginnen met de kerstboom. Ook voor een video, en aangezien het een nieuwe kerstboom is moet ik toch even uitzoeken hoe deze in elkaar gaat en staat met alle versiering er in :). Ik kan er niets anders aan doen, dan dat ik er enorm veel zin in heb!

Hoewel ik Falco uiteraard veel ga missen hoop ik dat deze dingen ervoor zorgen dat ik hem iets minder mis! Ik kan niet wachten tot 11 november! 🙂

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.