5 apps die je op je mobiel moet hebben! (iPhone)

Vandaag ga ik het eens over mijn favoriete iPhone apps praten. Aangezien ik als fanatieke iPhone liefhebber daar best een mening over heb! Nieuwsgierig welke apps ik echt niet zonder kan?

Sinds kort ben ik de trotse eigenaresse van een mooie iPhone 8, hoewel ik liever de iPhone Xr had gehad. Helaas valt de iPhone Xr niet bepaald binnen mijn budget, gelukkig zijn de apps voor deze nieuwe iPhone niet heel verschillend dan die voor mijn iPhone 8. Genoeg over iPhones gepraat, laten we het over die apps die deze toffe apparaatjes hebben die ik het liefste gebruik! Want ik schreef ooit al een artikel over mijn favoriete app voor in de sporthal; Lees hier: Deze app is geweldig voor de sporthal! Maar de volgende apps vind ik überhaupt gewoon enorm prettig!

Dreamdays
Sommige momenten vragen er om, je wilt ze namelijk graag onthouden. Hoeveel dagen het geleden is dat Falco en ik verkering kregen, Hoeveel dagen het geleden is dat ik mijn eerste en tweede knie operatie heb gehad en hoelang het nog duurt tot kerst. Dit zijn een aantal momenten die ik in deze app heb opgeslagen omdat ik het belangrijk vind ze te herinneren! Ideaal als er weer eens een jubileum aankomt!

Spotify
Een wellicht bekende app, is spotify. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet meer zonder kan!
Het is zo’n ontiegelijk fijne app, met name als je premium hebt! Dankzij spotify hebben we in de turntrainingen elke training leuke achtergrond muziek.

Dropbox app
Iphone staat er om bekend dat het heel zuur is dat er zo weinig geheugen is, puur omdat de systeem eisen vaak al heel veel vragen. Gelukkig is dankzij Dropbox mijn probleem opgelost, hier kan ik foto’s opslaan en makkelijk terug vinden op mijn telefoon.

” Ik kan echt niet zonder mijn iPhone! “

Imovie
De mobiele app van Imovie is heel fijn, voor onze club Instagram moeten er veel filmpjes ge-edit worden. Meestal doe ik dat op mijn macbook, maar als ik een keer geen tijd heb is deze app echt geweldig om snelle bewerkingen mee te kunnen doen! Ideaal voor iemand met mijn drukke leventje.

Photo Editor-
Mijn foto’s die online komen die worden door mijzelf ge-edit. Dit doe ik met deze foto editor app. Het is een makkelijke editor, waarbij je geen ingewikkelde skills moet hebben. Daarnaast kun je met deze app ook heel simpel een pukkeltje wegwerken van die ene leuke foto!

 Falco is vorig jaar al overgestapt naar team iPhone. Mocht je nu net als wij aan willen sluiten bij team iPhone? Dan zou ik voor de iPhone Xr kiezen!

xx Froukk

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een merk of een bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.