Travel

4 dingen die je moet doen op Tenerife!

Afgelopen zomer zijn wij 9 dagen naar Tenerife geweest! Het was echt een lekkere relax vakantie, met super activiteiten! Vandaag deel ik mijn 4 favoriete dingen om te doen op Tenerife!

Aller eerst voor dat je deze activiteiten gaat doen, zorg er voor dat je een auto huurt. Het is het huren namelijk helemaal waard. De bergjes zijn eerst wat eng, maar het went echt super snel! Onze fiat 500 was top!

1. El teide
Oke, de berg zelf op, zijn we helaas niet geweest, hij was dicht ivm de wind.
Maar! de route omhoog (en voor ons dus terug) Was super gaaf. prachtige gebergtes en landschappen! Je hebt enorm veel plekken waar je even stil kan staan en foto’s kan maken. Het is echt prachtig!

Falco kijkt naar de El Teide!

2. Verkeerd afslaan
Het is misschien spannend om op een onbekend eiland verkeerd af te slaan, toch kan ik het je aanraden! Falco en ik zijn regelmatig verkeerd gegaan, maar vaak kom je dan toch de mooiste plekjes tegen. Een stadje hier, barretje daar en uit eindelijk kwamen we een heel schattig restaurantje tegen. Heerlijk gegeten, op een prachtige plek waar we anders niet geweest waren!

Gezellig samen wat eten!

“We hebben echt een toffe vakantie gehad op Tenerife!”


3. Grot zwemmen in Los gigantos
We hadden als doel om deze vakantie in een grot te zwemmen, gelukkig was op een half uur rijden van ons huisje een plek waar dat kon. Na lang klimmen en wandelen (op slippers in de hitte) vonden we de grot, het was prachtig, magisch en alles bij elkaar opgeteld. Van boven af kon je in de grot springen. Ik ben er zelf 2 keer vanaf gesprongen! Super vet. 
Uit de grot klimmen was wel tricky, maar als je goed met het water mee beweegt lukte het best goed! Ik zou het zo weer doen en kan niet wachten op meer adrenaline dingen!

Van boven af kon je in de grot springen

4. Siam Park
Het grootste en gaafste waterpark van heel Europa, nou ik kan je vertellen; Dat is ook zo! Jemig wat was dat vet! Hoewel ik van te voren niet bedacht had dat ik bijna alle glijbanen gedaan zou hebben, blijkt na mijn vakantie het toch echt gebeurt te zijn. Op 1 na, hebben we alle glijbanen gehad. Die ene die we niet gedaan hebben was vooral omdat we middags enorm lang moesten wachten en best wel moe waren. 
De hoogste en stijlste glijbaan, was het snelst en het minst eng om te doen. De trap omhoog was wel spannend, maar naar beneden merk je weinig van! Ook het golfslagbad was heel gaaf. Top dagje!

De hoogste glijbaan van het Siampark!

Ik vond Tenerife geweldig, hoef er voorlopig nog niet weer heen, maar is zeker een aanrader als je er nog nooit geweest bent!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.