Lifestyle

30 days minimalist challenge, waarom doe ik dit?

Af en toe zie je het voorbij komen, een challenge waar velen aan mee doen. Zo ook deze challenge, alleen is hij niet meer zo hip. Want deze challenge is al een tijdje wat minder in het nieuws. Toch vond ik het tof om hem te gaan doen. Want zeg nu zelf, hoeveel spullen heb jij in huis?


Op 11 juni ben ik begonnen. 30 dagen minimaliseren! Maar wat houd dat nu eigenlijk in? Vandaag leg ik je uit hoe het zit. Waarom ik mee doen en nog veel meer!

Wat is dat nu, 30 days minimalist challenge?

Heel simpel uitgelegd ga je 30 dagen lang opruimen in huis. Dit doe je niet zomaar en simpel. Nee er zit natuurlijk een uitdaging aan! (Duh anders is het geen challenge) Het is de bedoeling dat je dag 1, 1 ding weg gaat doen. Dit mag verkopen, weggeven of weggooien. Dag 2, ga je 2 dingen weg doen. Dag 3, 3 dingen etcetera!
Als je alles bij elkaar optelt en de challenge vol kan houden, dan betekend dat je aan het einde van deze challenge 465 dingen hebt weg gedaan uit je huis. En het leuke hiervan is, dit mag alles zijn!

Waarom doe je mee?

Ik snap het best wel. Deze vraag is ook best logisch. Want wie heeft er nu zomaar zin in om extreem te gaan opruimen thuis. Nou, dat ben ik! En ik leg je nu uit waarom 🙂 Ten eerste word ik heel onrustig als ik zoveel heb. Ja echt waar, het werkt niet ten positieve van mij! Ik word er op recht onrustig van. Ten tweede zit er de komende periode waarschijnlijk een verhuizing aan te komen! En dat betekend; dozen in pakken. Nu zie ik dit niet zo zitten om eerlijk te zijn. Dus ik besloot deze challenge te gaan doen. Zodat ik wat minder troep thuis heb!

Om nu alles al op te gaan noemen dat ga ik niet doen. er komt een 3 tal video’s online met dag 1 t/m 10, dag 11 t/m 20 en dag 21 t/m 30. Ook komt er een artikel online over hoe het me is af gegaan!

Nieuwsgierig? Volg mij dan even op facebook voor de meest recente updates!

xx Froukk

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.