Personal

3 uur in de auto, zal het ooit wennen?

Het is weer eens zover, we zitten in de auto richting limburg. 3 uur lang in de auto, ik weet niet of ik er ooit aan kan wennen. Ik zal je vertellen waarom.

Naast dat ik na meer dan een jaar nog steeds de route niet uit mijn hoofd weet (hoe beschamend, maar ik kan het niet.), vind ik het nog steeds lastig om zolang in de auto te zitten. Mijn lichaam accepteerd de zit niet ofzo. Ik heb geen idee eigenlijk, maar vervelend is het wel! Mijn schoon familie wil ik toch wel eens bezoeken, maar in dit geval gaat dat niet van harte. Super jammer, want ik wil graag fit zijn als we er zijn.

Maar kan ik er iets aan doen?

Ik probeer er rekening mee te houden, water drinken, benen bewegen. Ik slik zelfs Ibuprofen om mezelf wat soepeler te houden. Ideaal? Nope, by far niet! Maar alle beetjes helpen!
Toch denk ik dat het nooit zal wennen. Ik zal nooit de route kennen, nooit het prettig vinden om te rijden en al helemaal nooit relaxed uit een auto komen.

Oh en had ik al verteld dat ik niet kan slapen in een auto? Na mijn auto ongeluk van de periode dat ik close was met een burn-out durf ik niet meer te slapen. Niet echt een succesje voor je hoofd. Want zoals deze rit ben ik behoorlijk moe. Slapen zou de gouden oplossing zijn, maar ja, dat is me niet gegund.

” Ooit zal het vast een keer wennen!”

Hoe ik het nu overleef? Spelletjes spelen op mijn telefoon, een artikeltje schrijven en muziek luisteren. Relaxen en loslaten is het verstandigste, het lukt misschien niet altijd. Maar ik doe ten alle tijden enorm mijn best om het te overleven!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.