Intentions,  Product reviews

3 jaar en we gaan vrolijk door!

Al iets meer dan 3 jaar geleden stond ik in Limburg, ik kwam op bezoek bij falco om te kijken of hij “relatie” materiaal was. Nu 3 jaar later wonen we samen in quarantine en hebben we een prima tijd hier thuis! Wat mijn cadeautje was voor Falco? Dat zie je hier;

3 jaar geleden reed ik voor de 2e keer naar Limburg om falco te ontmoeten.
Inmiddels 3 jaar verder hebben we heel wat dingen meegemaakt, ontdekt en overwonnen! Voor ons jubileum was ik opzoek naar een mooi passend cadeau, aangezien we niet uit eten o.i.d. konden. Besloot ik een mooi fotoboek te maken van al onze prachtige reizen en dankzij fotofabriek is mij dat ook gelukt!

Het proces was heel gemakkelijk, ik ging eerst allemaal foto’s bij langs die wij de afgelopen jaren netjes in mapjes hadden opgeslagen.
De leukste foto’s had ik uitgezocht en in een aparte map gegooid. Via fotofabriek kon ik een mooie fotoalbum uitkiezen. Het was super makkelijk proces via de website, niet te veel gedoe en snel klaar! En zelfs in deze corona tijd was het super snel verzonden!

Hier een paar foto’s die absoluut in het boek zitten:
Deze foto is van Kroatië bij het Plitvice Nationaal Park. Prachtige herinnering!


Deze foto van onze eerste vakantie in Rome is een prachtige die er in zit.
Falco heeft zowel deze als die hierboven gemaakt en dat zijn toch hele mooie foto’s geworden! (Don’t worry, Falco staat ook in het boek)
Deze foto heb ik ook ooit laten drukken op canvas!


Deze foto is van onze laatste vakantie in Portugal, een prachtige plek waar we hopelijk snel weer heen kunnen. We hebben daar echt zo enorm genoten!


Het boek was binnen no time binnen en Falco was erg blij met het boek! Onze dierbaarste herinneringen staan er in en dit is toch iets wat we het allerliefste doen met zijn tweeën. Op naar de volgende 3 jaar dan maar weer en hopen dat we gauw weer mogen reizen!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.