Personal

3 Dingen die ik van mijzelf wil verbeteren!

Niemand is perfect, dat weten we allemaal wel. Er is namelijk altijd wel iets wat beter aan jezelf kan. Zo ook bij mij en vandaag deel ik je wat deze zijn! 

Als trainster, collega, vriendin, dochter of wie dan ook ik voor iemand ben. Sommige dingen die ik doe, hebben ook invloed op hun. Iets wat nooit en ten immer zou moeten.

Vermoeidheid tonen.
Ik ben best een beetje moe op dit moment, erg zoekende naar mijn ritme en rustpunten in de week. Ik merk dat ik dan ook een beetje prikkelbaarder ben en soms dingen iets minder kan hebben. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik dat ook uit en ik ben van mening dat ik mijn vermoeidheid niet mag tonen als ik aan het werk oid. ben. Het mag trouwens wel, maar ik voel me daar nu eenmaal niet prettig bij.

Slordig.
Ik kan overal alles laten slingeren. Van sokken tot papieren, van koffie kopjes tot broodbeleg. Het chille is, dat ik dit alleen maar thuis doe.
Op mijn werk ben ik altijd heel netjes. Het lullige is, dat nu ik zoveel werk. mijn troep ook op Falco zijn schoot komt. Niet helemaal fair helaas..

Mobiel.
Ik wil minder op mijn mobiel bezig zijn. Ik besteed er teveel aan! Om vrij specifiek te zijn. Ik spendeer gemiddeld 8,5 uur op mijn telefoon! 8,5 uur, dat is natuurlijk veel te veel. Echt enorme cijfers, schrikbarend ook. Want in die tijd had ik ook hele andere dingen kunnen doen. Misschien moet ik zelfs wel een mobiele/social media detox gaan doen..

“Jezelf verbeteren betekend dat je elke keer een stapje beter wordt.”

Zoals je kunt lezen ben ik ook verre van perfect. Iets wat niet erg is, aangezien mijn verbeterpunten vrij duidelijk zijn. En daar komt natuurlijk ook bij dat het voor iedereen anders.

Wat is iets waar jij karakteristiek absoluut in wilt verbeteren?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.