Health

2 weken rust genomen, mensen ik had het nodig!

Vanaf de dag dat ik vakantie had tot aan de eerste maandag van augustus heb ik 2 weken volledig rust genomen. Ik had het blijkbaar nodig en deel je hier meer over in dit artikel!

Ik heb oprecht 2 weken niets gedaan. Lees hier, ik heb geen mails gedaan, niet gewerkt, amper geblogt zelfs. Ik heb gelezen, vakantie gevierd en vooral geluierd met youtube en netflix!  Ik heb bijna een volledig boek uitgelezen, dat klinkt niet als een big deal, maar ik lees echt nooit. Het doel is dat ik deze vakantie nog minstens 2 boeken uit lees. Dus dat zou in theorie moeten werken!

Ik had ook nul energie om met dingen bezig te gaan. Ik was opgebrand, moe, leeg, ziekig en alles behalve fit! Het ging niet bepaald meer lekker, zowel mentaal als fysiek was ik volledig op gebrand. Ik heb super mijn best gedaan om om mijn lijf een pauze te geven, soms is het gewoonweg nodig! Daarnaast werd ik gewoon ziek en ik ben net klaar met een antibiotica kuur. Top wel! Aangeizen ik bijna keel ontsteking had en voorhoofdsholtontsteking had. Maar dat is nu klaar gelukkig!

” 2 weken rust? Heb je dan helemaal niets gedaan? “

Ik ben oprecht pas begonnen met gas te geven aan mijn blog op de eerste zaterdag van augustus. En ik moet zeggen dat dat best wel behoorlijk knap is, ik ben er niet zo goed in namelijk om rust te nemen! De vakantie was natuurlijk erg gemakkelijk, maar de week erna heb ik ook weinig uitgevoerd! Bezoekjes hier en daar maar verder was het heel erg kalm!

Inmiddels ben ik wel weer begonnen met werk voorbereidingen, gelukkig heb ik nog even vakantie en kan ik het mooi met elkaar afwegen! Dat maakt alles veel makkelijker ;-).

Hoe zit het bij jullie? Hadden jullie die vakantie en vrije dagen ook echt even nodig?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.