11 februari – secret project

Zet het in je agenda, 11 februari ga ik iets lanceren. Iets compleet nieuws, iets waar jij als hulp trainer, trainer, coach iets aan kan hebben. Ben je al nieuwsgierig? Vandaag probeer ik je een beetje iets te vertellen over dit secret project, zonder al te veel weg te geven.

Ik ben al tijden aan het brainstormen wat ik anderen kan bieden en hoe ik mijn diensten kan verbreden. Zoals jullie weten is mijn blog mijn bedrijf en een van de dingen die ik graag zou willen is om er ook daad werkelijk omzet mee te kunnen genereren.
Dit kan ik op vele manieren doen, denk hierbij aan; betaalde content, advertenties, affiliatie links, een eigen product aanbieden.

Betaalde content is al iets wat ik doe met mijn blog, nog niet mega veel, maar het is inmiddels aanwezig.
Affiliatie links ben ik mee bezig, ik merk dat ik weinig linkjes plaats end het voor mij op dit moment nog geen waarde zal geven. Advertenties, staat nog wel op mijn lijstje voor komend jaar, al wil ik dit goed uitzoeken omdat mijn site niet vol moet staan.

“Ik word zo enthousiast van dit secret project, niet normaal dit!”

Dan komt er dus nog een eigen product aan. Ideeën zijn er genoeg, de uitwerkingen bleef het bij liggen. Maar inmiddels heb ik aardig door welke kant ik op wou en kon ik beginnen met mijn eerste product! En daar ben ik as we speak nu ook mee bezig.
Zorgen dat de webshop klopt, zorgen dat de handleiding en marketing teksten kloppen. Het is me toch een bult werk!
Maar mensen, het is zo leuk! en 11 februari ga ik het dus bekend maken, hoe spannend is dat.
De eerste keer zal een pilot zijn, om te testen en te kijken of alles loopt. Daarna zal het eens in de zoveel tijd starten!

RETE ENTHOUSIAST HIER!

Nu ben ik wel nieuwsgierig, Wat ga ik 11 februari bekend maken? Laat het weten in de reacties!

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.