10 boeken die ik in 2019 wil gaan lezen

Vorig jaar had ik een doel voor mezelf. 15 boeken lezen, een uitdaging maar ik was toegewijd om hem te halen. Toch strandde ik bij 2 hele boeken en 2 boeken voor een deel. Dit jaar wil ik 10 boeken lezen en ik pak het anders aan! Vandaag vertel ik jou hoe ik dat ga doen!

Dit jaar heb ik namelijk mijn doel fysiek in de woonkamer liggen. Zo kan ik altijd zien welke boeken er nog klaar liggen en welke ik nog moet, als het goed is wordt het stapeltje steeds kleiner. Ik hoop dat dit mijn motivatie zal zijn om ook echt 10 boeken te lezen dit jaar! Welke boeken ik sowieso ga lezen?

Cordially Invited – Zoe Sugg
Een boek waar ik vorig jaar in ben begonnen maar nooit afgemaakt heb, toch heb ik besloten hem dit jaar toch nog af te lezen. En nu halverwege is het toch wel een heerlijk boek, het leest lekker weg en is niet een langdradig boek! Iets wat ik na een drukke dag wel heel fijn vind!

De edele kunst van not giving a f*ck – Mark Manson
Ook dit boek ben ik vorig jaar al begonnen, het is ook niet dat ik het boek niet leuk vond en het daarom niet af gemaakt heb. Nee, ik had er gewoon geen tijd voor. Maar dit jaar maken we daar tijd voor! Het is in ieder geval een leerzaam boek!

Gymnastics Pshychology – Dr. Joe Massimo & Dr. Sue Massimo
Dit boek heb ik al jaren in de kast, maar nooit de energie er ingestoken om hem uit te lezen. Omdat dit turn seizoen mijn ontwikkeling hoog moet staan (aldus mijzelf) vind ik dat het nu ook wel tijd is om dit boek als studie materiaal te gebruiken!

Lord of the Rings 1,2,3 – J.R.R. Tolkien
Deze boeken kwamen we per toeval tegen in een kringloop, de films zijn een van mijn favorieten. Maar de boeken had ik nog nooit gelezen! Ik heb ze gelijk alle 3 gehaald zodat ik gewoon de hele serie kan lezen. Ik ben super benieuwd of de boeken net zo fijn zijn als de films!

Life is short, don’t wait to dance – Valorie Kondos Field
Dit boek heb ik nog geen week binnen, mijn eigen kerstpakketje, zelf besteld en mensen wat wil ik dit boek graag lezen! Valorie Kondos Field is mijn grootste voorbeeld in de turnsport. Het is zo’n geweldige coach dat ik hoop dat ik ook echt iets van dit boek kan leren!

” Deze boeken zijn een mengeling van ik wil die heel graag lezen tot
ik ben benieuwd of ik ze leuk vind boeken!”

Expeditie Edith – Edith Bosch
Grappig genoeg kwam ik dit boek vorig jaar tegen in de action! Heel leuk, aangezien ik de expeditie Robison van Edith toen enorm op de voet gevolgd heb. Edith was een bijzonder krachtige vrouw en ik hoop stiekem dat ik dat ook terug ga zien in dit boek! Ik ben benieuwd!

Een eenzame kerst – Amanda Prowse
Dit boek heb ik gekregen en om eerlijk te zijn weet ik niet of ik deze leuk ga vinden. Maar ik vind het het proberen waard, mocht het niet bevallen kan ik het boek altijd nog weer weg geven aan iemand anders!

Outlander – Diana Gabaldon
Mijn favoriete serie, maar nog nooit heb ik een boek gelezen. Het schijnt dat de boeken heerlijk in 1 lijn liggen met de serie, iets wat mij natuurlijk enorm blij maakt! Of het me gaat bevallen? Dat zien we snel genoeg!

Welke boeken staan op jouw must read lijstje? Check de mijn challenge hier: Goodreads

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.