Christmas

☃Picture Perfect ~ Christmas edition!

Het is weer tijd voor een nieuwe Picture Perfect! En niet zomaar een editie! Over een week is het bijna kerst en het leek mij leuk  om speciale christmas edition te doen. Dit houd in dat ik mijn 5 mooiste kerst foto’s met jullie deel! Ik moet eerlijk bekennen dat ik (als kerst verslaafde idioot) er nog niet zo veel heb.. Maar van de foto’s die ik wel heb zijn de volgende 5 het aller gaafst!

Enjoy!

#1

Dit schattige beeldje kreeg ik 1 week geleden en ik moest er een foto van maken! Het is zo’n schattig beeldje! Love it!

#2

Deze foto is een van de eerste foto’s die ik met mijn Nikon gemaakt heb. En ik vind hem nog steeds uber gaaf!

#3

Deze foto maakte ik 2 weken terug! Mijn eigen kerstboombal in mijn lieve huisje.. 🙂

#4

Deze Kerstbal is wel heel bijzonder. Hij zit in mijn Budget boom van de slaapkamer en is ultiem oud. Heel mooi en gaaf vast kunnen leggen!Bijzondere kerstbal edition

#5

De laatste foto is een mooie foto qua lichtval. Deze kerstbal komt hierdoor er mooi uit in de foto! Super leuk!

 

Zo! Dat waren mijn favoriete kerst foto’s op dit moment, Ik hoop er dit jaar veel meer te mogen maken! Maar voor nu voldoen deze foto’s wel om in de top 5 te belanden! 🙂 Nu ben ik natuurlijk nieuwsgierig wat je hier van vind.
Dus welke foto vind jij nu het aller mooiste en wat voor foto zou jij graag zien tussen mijn kerstfoto’s?
Laat het hier onder weten in een reactie en wie weet komt er volgend jaar een editie met jou foto er in! (dat zou toch gaaf zijn?!) 

Voor nu ga ik afsluiten en zeg ik tot de volgende keer!! En vergeet je niet om te reageren hier beneden? Dat zou ik namelijk enorm leuk vinden! 🙂

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.