Christmas

☃ Klaarmaken voor december.

It’s the season to be jolly, haha nee eerst sinterklaas nog uit het land! I know. Maar voor mij kan kerst niet vroeg genoeg beginnen. Omdat ik begin november normaal gezien start met klaarmaken van mijn huis, kon ik dit jaar beginnen in Oktober. Ik moest per slot van rekening voor mijn operatie klaar zijn aldus mijzelf. Dus ruim voordat de kalender december aan gaf, was ik al bezig met mijn huisje in alle goede orde aan het brengen.
Ik had al jaren een mooi plan voor de slaapkamer en ik vond dat het tijd werd om mijn slaap gedeelte aan te kleden.

DecemberDe hele maand december staat vol gepland met artikelen en het leek me leuk om jullie een voorproefje te geven van de mood waarin al mijn artikelen zijn.
Ik had mijn bed, tv en gordijnen klaar. Maar ik wou graag het romantische beeld wat je op pinterest altijd ziet hervinden. Je weet wel, die met de lampjes achter je hoofdeinde.

Ik besloot op lampjes zoektocht te gaan en vond een super site om deze te bestellen!
Lampenonline was een site waar ik veel leuke dingen op zag! Waaronder sneeuwpoppen met licht etc. Maar daarvoor kwam ik niet. Na flik speuren kwam ik een goed setje lampen tegen!

Maar alle kerstlampjes zijn toch het zelfde?

Nee, voor mij niet. Ik vind het bijvoorbeeld belangrijk dat een kerstlampje een mogelijkheid heeft om met een rond je hem te bevestigen. Dan kan je hem dus strakker bevestigen aan de boom bijvoorbeeld.
Als ik lampjes bestel en ik doe dat meestal online omdat je dan garantie hebt over de lampjes en altijd bonnetjes kwijt raak (digitaal raak je dat minder snel kwijt!) Ohja en ik ben een beetje lui soms. Vind ik het belangrijk dat de website goed staat aangeschreven. En dat is in dit geval ook waar! Helemaal fijn ging ik verder met de site door peuzelen, ze hebben namelijk een Kerst afdeling van alleen maar kerst lampjes en vond ik dit uber schattige kerstballen lampjes string! Super lief.
Ik heb besloten om die er ook maar bij te doen.

Uit eindelijk heb ik toch stiekem meer gehaald dan de bedoeling was. Maar was ik erg tevreden.
Inmiddels hangt het beide en heb ik hier de resultaat foto’s!
dsc_0138dsc_0148

Heb jij al gekeken naar je slaapkamer decoratie?

XX Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.