Christmas

☃ Huis decoratie ~ mijn liefde!

Wauw jongens, morgen is het gewoon kerst.. En daarna eindigt mijn dagelijkse upload..
Elke dag kwam er iets online! Een artikel of een video en die video’s daar komt vandaag een Artikel over! 🙂 Want hoe decoreer ik mijn huis en hoe ziet mijn huis er nu uit?
Heb jij mijn youtube kanaal in de gaten gehouden?

Zoals je misschien weet heb ik de afgelopen periode elke donderdag een video online gezet.
Vandaag zet ik ze voor jouw op een rijtje!

Decovideo 1

Hier begin ik met de mooiste kerstboom van het huis (vind ik zelf)
Deze boom moet helemaal in elkaar gezet worden van A tot Z, daarnaast is deze boom qua kleuren heerlijk traditioneel in goud met rood! Ik vind persoonlijk deze combinatie geweldig in een boom. Dus deze boom is automatisch al goed geslaagd! 🙂

Decovideo 2

In mijn gang staat ook een kerstboom, Een witte. Gewoon omdat het kan! Ik vind persoonlijk deze boom gewoon gaaf, maar wel erg “fout”. Ik kan over deze boom veel vertellen, Maar het filmpje verteld meer denk ik 😉

Decovideo 3

Mijn laatste klaarmaak tour was voor het deel van mijn zit hoek! Het deel waar ik mijn eettafel heb staan! Een korte maar leuke video om te zien! Met vooral hele gave stoelhoezen!
Genieten! 🙂

Deco-Hometour

Dit is mijn overall beeld van alles wat gedecoreerd is in mijn huisje!
Persoonlijk vind ik dit een heerlijke video om naar te kijken! Lekker genieten van de sfeer die er in mijn huis hangt! Wat vind jij het mooiste plekje in mijn huis?

Dit waren al mijn decoratie video’s van dit jaar! Super leuk om te bewaren, te bekijken en mee te ontspannen!
Ik merk dat ik meer moet werken met serie video’s en vind dat enorm leuk om te doen. Maar het kost wel wat werk dus het zou op dit moment nog niet elke week een doel kunnen zijn. Maar wie weet in de toekomst!

Ziet jou huisje er net zo sfeervol uit als dat ik vind dat die van mij uitstraald?
Laat het weten in de reactie 🙂

Fijne kerst!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.