Over My360turn

FroukjeHoi! welkom!

Leuk dat je op deze pagina bent gekomen! Hier vertel ik mijn verhaal, hoe my360turn.nl tot stand is gekomen en ik stel mij aan je voor! 🙂

My360turn.nl is gestart op 21 maart 2016. En ik ben eigenlijk gewoon begonnen omdat het me super gaaf leek een eigen blog over mijn leven als turnjuf te hebben. Inmiddels ben ik er achter dat ik hier graag een bedrijf van wil gaan maken dus dat is super leuk! 🙂

Wie ben ik?

Ik ben Froukje de Graaf, 24 jaartjes jong. Ik woon in Wildervank (Groningen) maar kom oorspronkelijk uit Friesland. Al vanaf dat ik een jaar of 4 ben ben ik bezig met gym/turnen. Zelf heb ik geturnd tot aan mijn 19e, helaas werd ik toen zwaar geblesseerd aan mijn knie en moest ik stoppen. Op mijn 16e ben ik begonnen met assisteren bij lessen en op mijn 18e haalde ik mijn niveau 3 licentie en was ik officieel juf! Niet veel later kwam daar een niveau 4 licentie bij en had ik de hoogste scholing behaald die je kon halen! De droombaan die ik had vanaf mijn 6e heb ik toen behaald! Hoe gaaf is dat?

Froukjeen verder?

Ik ben gek van fotografie, woon inspiratie, bewegen, afspreken met mijn vrienden en shoppen! maar je kunt me ook wel vinden in een goed boek, of een leuke film.

Ook heb ik een extreem uit de hand gelopen voorliefde voor kerst. Ik kan er niets aan doen, de sfeer, de spulletjes I love it! December zal dan ook voor mijn blog een maand zijn waar ik veel ga doen!

Op mijn blog komt nu elke dag een artikel online om 07.00!  De onderwerpen variëren van sport gerelateerd of gewoon over mijzelf. Noem het op het komt er allemaal in!

Ben jij nu nog ergens nieuwsgierig over? Vraag het dan gerust, het kan zijn dat ik nog iets niet verteld heb wat jij graag wilt weten namelijk! Ik deel met liefde mijn antwoorden met jullie! 🙂

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *